Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Συλλήψεις ατόμων για διάφορα αδικήματα

*Σύλληψη αλλοδαπού για απόπειρα κλοπής
Συνελήφθη χθες (15-11-2011) το βράδυ στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Ιωαννίνων, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 37 ετών κατηγορούμενος για απόπειρα κλοπής. Ειδικότερα, απογευματινές ώρες της 15-11-2011 στα Ιωάννινα, ο 37χρονος αποπειράθηκε να αφαιρέσει την τσάντα 43χρονης ημεδαπής .
Για τη ανεύρεση του δράστη ενεργήθηκαν αναζητήσεις με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη του .
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.
Προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

*Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για παράβαση του νόμου Περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Συνελήφθησαν, χθες (15-11-2011) το βράδυ, στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων , δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Νιγηρίας ηλικίας 39 και 37 ετών αντίστοιχα, κατηγορούμενοι για παράβαση του νόμου Περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και πλαστογραφία.
Ειδικότερα, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, σε v ομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε σε οικία τους βρέθηκαν να έχουν στην κατοχή τους με σκοπό την πώληση :
• Χίλιους διακόσιους δέκα (1210) κλεψίτυπους ψηφιακούς δίσκους ήχου (CD’ S) και
• Τριακόσιους σαράντα δύο (342) κλεψίτυπους ψηφιακούς δίσκους εικόνας και ήχου (DVD’ S), χωρίς να φέρουν την ειδική ταινία ασφαλείας του Ελληνικού Δημοσίου.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ οι κλεψίτυποι δίσκοι κατασχέθηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων που διενεργεί την προανάκριση.

*Σύλληψη 27χρονου αλλοδαπού για ληστεία σε βάρος ημεδαπού

Συνελήφθη χθες, (16-11-2011), το βράδυ στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων, ένας 27χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πολωνίας, ο οποίος κατηγορείται για ληστεία σε βάρος ημεδαπού.
Ειδικότερα, χθες το βράδυ, ο δράστης στα Ιωάννινα, ακινητοποίησε με τη χρήση σωματικής βίας, 30χρονο ημεδαπό και αφαίρεσε από αυτόν μικρό χρηματικό ποσό και ένα χρυσό κόσμημα και τράπηκε σε φυγή.
Για την ανεύρεση του δράστη ενεργήθηκαν αναζητήσεις με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.
Αφαιρεθέν κόσμημα αποδόθηκε στον παθόντα.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.
Ενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.