Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΟΣ: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΚΙΝΕΣ


ΚΕΝΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΟΥ
ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΚΙΝΕΣ
Από τον "Κατάσκοπο"
Συνεπής στις προεκλογικές του δεσμεύσεις ήταν ο νυν Δήμαρχος Άνω Καλαμά και υποψήφιος σήμερα για τον Δήμο Πωγωνίου κ. Στεργίου Θεοφάνης. Πριν καλά καλά στεγνώσει το μελανί των υπογραφών της ορκωμοσίας, υλοποίησε την υπόσχεση-δέσμευση του προς μερικούς καταστηματάρχες-υποστηρικτές του και τα κομπρεσέρ και οι τσάπες έπιασαν δουλειά, σπάζοντας τα πεζοδρόμια και τα τσιμέντα στην Κεντρική αγορά και την πλατεία του Παρακαλάμου!! Η δικαιολογία ήταν απλή ο δρόμος ήταν στενός και δεν μπορούσε να περάσει η ανάπτυξη που είχε οραματιστεί.

Το αποτέλεσμα φανταστικό!!! Τέσσερα χρόνια μετά, τίποτα δεν έχει αλλάξει. Τα αυτοκίνητα και τα τρακτέρ μπορούν άνετα να διπλοπαρκάρουν και σε μερικά σημεία να τριπλοπαρκάρουν ακόμα και μέσα στα καταστήματα.

Δεν γνωρίζω αν και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που ο νυν Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Παρακαλάμου, κ. Κρομμύδας Βασίλειος εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο του κ. Στεργίου δεν δέχτηκε να είναι πάλι υποψήφιος, ή απλά δεν έβαλε για λόγους τακτικής, σύμφωνα με την δήλωση υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου του Συνδυασμού.

Μήπως ο κ. Δήμαρχος πρέπει να συμπεριλάβει στο προεκλογικό του πρόγραμμα και να προτείνει τον Παρακάλαμο για το βιβλίο Γκίνες ως το μοναδικό χωριό σε όλο τον κόσμο που δεν έχει κεντρική πλατεία!!

Πάντως χρόνος υπάρχει μέχρι την 7η Νοεμβρίου.
"ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ" -ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΟΣ