Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ........


ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ "για το βιβλίο γκίνες"
Ο συντάκτης του συγκεκριμένου δημοσιεύματος έχει παραβλέψει ότι για το "βιβλίο Γκίνες" έχει ήδη προταθεί απ' τους δημότες του ΄Ανω Καλαμά, ο τέως δήμαρχός τους και νυν υποψήφιος με τον συνδυασμό Καψάλη, Σταύρος Βιρβίλης, ο οποίος ...φιλοτέχνησε αυτό το μεγαλόπνοο έργο της ανάπλασης της αγοράς Παρακαλάμου και διοχέτευσης των λημμάτων της στον ποταμό Λιμπούσδα. Αυτός που μερίμνησε στα χρόνια της θητείας του για την ανάπτυξη της έδρας του δήμου του και πρώτος απ' όλους φρόντισε να οριστεί έδρα του νέου δήμου το Καλπάκι και όχι ο Δήμος τον οποίο διοίκησε επί δύο 4ετίες. Αυτός που με πάθος και παρασκηνιακές μεθοδεύσεις και παρεμβάσεις καθυστερεί την υλοποίηση του βιολογικού- αποχευτικού και της ανάπλασης της αγοράς Παρακαλάμου, όχι όπως αυτός έπραξε με προχειρότητα, αλλά με ολοκληρωμένη μελέτη και με γνώμονα την ανάπτυξη του χωριού και την εξυπηρέτηση όλων των κατοίκων του...

Απάντηση
Θα περίμενα ο κύριος ή κυρία ανώνυμος συντάκτης να έχει το θάρρος της υπογραφής για όσα γράφει.

Εδώ έχει το θράσος και κατεβαίνει πάλι υποψήφιος/α.

Ξεχνά όμως ότι όταν έγινε ο ορισμός της έδρας του νέου Δήμου Πωγωνίου, ο κ. Στεργίου Θεοφάνης ήταν δήμαρχος!

Μήπως η «υλοποίηση του βιολογικού- αποχευτικού καθαρισμού» από τον κ. Στεργίου ήταν ένας ακόμη λόγος που εγκατέλειψε το τρένο του Συνδυασμού, «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Παρακαλάμου, κ. Κρεμμύδας Βασιλειος!

Για όσα έκανε ή δεν έκανε ο κ. Βιρβίλης Σταύρος κατά την διάρκεια της θητείας του, το έκριναν οι δημότες την προηγούμενη τετραετία.

Τώρα ήρθε η ώρα της δικής σας κρίσεως.
ΕΠΑΚ -ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ