Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

Δημήτρης Σπ. Ντότης: Δήλωση ανεξαρτητοποίησης και συμμετοχής σε πρωτοβουλία συγκρότησης μιας νέας δυναμικής, ενωτικής και ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης


Οι λιγοστοί κάτοικοι του Δήμου μας, βιώνουν καθημερινά την ανυπαρξία και την ανικανότητα της δημοτικής αρχής να λύσει και τα πιο απλά προβλήματα της καθημερινότητας.
Σήμερα, περισσότερο από ποτέ ο Δήμος μας χρειάζεται ένα ισχυρό μέτωπο ανατροπής της πορείας στην εξαφάνιση απ΄ το χάρτη της ιστορικής περιοχής μας.
Χρειάζεται μια δυναμική αντίδραση στην ανικανότητα, στην αδιαφορία και στην εγκατάλειψη.
Χρειάζεται συσπείρωση και ενότητα όλων των δυνάμεων που θέλουν η περιοχή μας να έχει παρόν και μέλλον.
Αυτή την συνένωση δυνάμεων δεν μπορεί να την εξασφαλίσει η σημερινή ηγεσία της μείζονος αντιπολίτευσης και της δημοτικής κίνησης «Δύναμη Ενότητας και Ευθύνης για το Πωγώνι» που υπηρέτησα με ανιδιοτέλεια και με τεράστιο προσωπικό κόστος.
Η δημοτική παράταξη έχει μεταβληθεί σε ουραγό των εξελίξεων και σε συνήγορο υπεράσπισης της πολιτικής που ασκεί η δημοτική αρχή, που διαλύει τον Δήμο μας.
Δεν πάει άλλο!
Μετά από ώριμη σκέψη, συζήτηση με δημότες και φίλους, αποφάσισα να μη συναινέσω  στην μετατροπή της δημοτικής κίνησης σε  παρακλάδι της δημοτικής αρχής.
Δηλώνω την ανεξαρτητοποίηση  μου και τη βούλησή μου να συμμετάσχω ενεργά στην  πρωτοβουλία συγκρότησης μιας νέας δυναμικής, ενωτικής και ανεξάρτητης  δημοτικής κίνησης.
Για να σωθεί το Πωγώνι μας!

Με τιμή
Δημήτριος Σπ. Ντότης
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος
Δήμου Πωγωνίου