Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Την Ουκρανική Ταβρίγια αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία ο Γιάννης Χριστόπουλος

Σε διαδικασία ανεύρεσης νέου προπονητή  ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά την απόφαση του Γιάννη Χριστόπουλου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ουκρανικής Ταβρίγια.
Η πρόταση που έγινε στον Έλληνα προπονητή ήταν πολύ δελεαστική και μετά από αρκετή σκέψη έκρινε ότι ήταν καλύτερο για την καριέρα του να την αποδεχθεί, παρά να συνεχίσει το έργο που ξεκίνησε πέρυσι το καλοκαίρι στον "Άγιαξ της Ηπείρου".
Με το συμβόλαιο που του δόθηκε από την Ταβρίγια ο Χριστόπουλος εξαργύρωσε την επιτυχημένη σεζόν που είχε με τον ΠΑΣ, τον οποίο και οδήγησε για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Ευρώπη.

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης έχει κάνει κάποιες πρώτες  επαφές με υποψηφίους διαδόχους από τις οποίες όμως δεν επιτρέπει να διαρρεύσει το παραμικρό, τουλάχιστον μέχρι ο Γιάννης Χριστόπουλος να ανακοινώσει και επισήμως την απόφασή του.
Το σίγουρο είναι ότι ο επόμενος προπονητής του ΠΑΣ θα είναι, όπως τονίζεται από τον Άγιαξ της Ηπείρου, «Έλληνας, νέος και φιλόδοξος», το προφίλ του δηλαδή θα ταιριάζει μ' αυτό του Χριστόπουλου έτσι ώστε να μην χαλάσει η επιτυχημένη συνταγή.