Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Νεοχώρι Θεσπρωτίας: Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για παράνομα τυχερά παίγνια

Συνελήφθησαν, χθες (09-06-2013) το βράδυ, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «καφετέρια – σνακ μπαρ», στο Νεοχώρι Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηγουμενίτσας, δύο ημεδαποί (ένας 41χρονος άντρας και μία 62χρονη γυναίκα), για παράνομα τυχερά παίγνια.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων ελέγχων για την διεξαγωγή τυχερών και απαγορευμένων παιγνίων, αστυνομικοί ενήργησαν έλεγχο στο ανωτέρω κατάστημα, ιδιοκτησίας του 41χρονου, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε εγκαταστήσει δύο (2) ηλεκτρονικούς υπολογιστές, που ήταν σε κατάσταση αναμονής, συνδεδεμένοι με κερματοδέκτες, στερούμενοι προβλεπόμενης άδειας και πιστοποίησης παιγνίων από την αρμόδια αρχή.
Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του ελέγχου, οι αστυνομικοί κατέλαβαν επ΄ αυτοφώρω την 62χρονη, να συμμετέχει στη διεξαγωγή του τυχερού ηλεκτρονικού παιγνίου «φρουτάκια», στον έναν εκ των δύο ηλεκτρονικών υπολογιστών.
Οι ανωτέρω ηλεκτρονικοί υπολογιστές καθώς και το χρηματικό ποσό των (485,1) ευρώ που βρέθηκε στο εσωτερικό των κερματοδεκτών, κατασχέθηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.