Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ: "Καταγγέλλει προβοκάτσια σε βάρος του ΚΚΕ"


Καταγγελίες για προβοκάτσια σε βάρος του ΚΚΕ, και όχι μόνον, με αφορμή το εορτασμό της 25ης Μαρτίου, έκανε η γενική γραμματέας του Κόμματος, κα Αλέκα Παπαρήγα, από την Καβάλα, όπου βρέθηκε σήμερα περιοδεύοντας στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

Η κ. Παπαρήγα, αναφερόμενη σε σημερινό δημοσιεύματα της εφημερίδας «Ριζοσπάστης», κατήγγειλε ότι με την ανοχή του πολιτικού συστήματος έχουν αναρτηθεί σε ιστοσελίδες, έχουν διαρρεύσει επιβεβαιωμένες πληροφορίες και διανεμήθηκε έντυπο πληροφοριακό υλικό, σύμφωνα με τα οποία καλούνται σε ανοιχτή δράση οργανώσεις εφέδρων και μάλιστα των ειδικών δυνάμεων, ώστε να προκαλέσουν επεισόδια κατά τη διάρκεια της παρέλασης και να τη «ματαιώσουν», για να δικαιολογηθεί η βία και η αγανάκτηση του λαού.
Η γ.γ. του Κόμματος είπε ότι οι ομάδες των εφέδρων θα συνεργαστούν και με ειδικές εταιρείες στρατολόγησης μισθοφόρων, που διδάσκουν την τέχνη του σύγχρονου πολέμου και σημείωσε πως «δεν μπορεί να είναι αμέτοχος ο κρατικός μηχανισμός σε αυτά τα σενάρια που έχουν βάση και αν δεν είναι έτσι, θα πρέπει να τα αποτρέψει με κάθε μέσο και τρόπο».