Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Καμία ανησυχία για τη φορολογική ενημερότητα

Τα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με πρόβλημα που προέκυψε στη φορολογική ενημερότητα του ΠΑΣ Γιάννινα (καθώς επίσης και της Βέροιας) προκάλεσε, όπως ήταν αναμενόμενο, αναστάτωση.

Ωστόσο, οι άνθρωποι της γιαννιώτικης ομάδας φρόντισαν να καθησυχάσουν τους πάντες λέγοντας πως δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τα χαρτιά και τις ενημερότητες.
Εν τω μεταξύ, οι δρόμοι του ΠΑΣ και του Μπακαγιόκο αναμένεται να χωρίσουν οριστικά, αφού ο 36χρονος επιθετικός δεν έχει απαντήσει στην πρόταση ανανέωσης που του έχει γίνει.


Σχετικά τώρα με τα υπόλοιπα μεταγραφικά θέματα, τα βλέμματα των Γιαννιωτών είναι στραμμένα και στην Αργεντινή. Μάλιστα ο Βαγγέλης Αγγελής έχει προγραμματίσει ταξίδι στη χώρα του ταγκό προκειμένου μεταξύ άλλων να παρακολουθήσει τη φιλική αναμέτρηση με την Αλβανία στις 20 Ιουνίου.
Από τη γειτονική χώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει ενδιαφέρον εδώ και καιρό για το διεθνή μέσο Μάρκο Μουζάκα και τον 21χρονο μεσοεπιθετικό Σοκόλ Σικαλέσχι της Σκεντέμπρεου Κορυτσάς.


ΠΗΓΗ: www.contra.gr