Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΝΩ ΠΩΓΩΝΙΟΥ


"ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΝΩ ΠΩΓΩΝΙΟΥ"
Από έναν πεισματάρη αναγνώστη που αγαπά το Πωγώνι και τα χωριά του.

Αγαπητοί αναγνώστες,
Με αφορμή το τηλεοπτικό debate των υποψηφίων του Δήμου Πωγωνίου και την θέση για ύπαρξη ή όχι Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου και Μελέτης για Αιολικό Πάρκο στα όρια του Δήμου Άνω Πωγωνίου, απευθυνθήκαμε στις υπηρεσίες του Δήμου και λάβαμε χωρίς καμία δυσκολία όλα τα σχετικά έγγραφα για το εν λόγω έργο.
Αυτό που διαπιστώνουμε είναι ότι ο κ. Καψάλης με το να συμβουλευτεί τους πρώην συνεργάτες του κ. Ντόντη χωρίς να διασταυρώσει τις πληροφορίες, που έτσι κι αλλιώς ήταν γνωστές σε όλους μας και από τις δημοσιεύσεις στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, εκτέθηκε ανεπανόρθωτα, καθώς οι συνεργάτες αυτοί είχαν ψηφίσει την συγκεκριμένη απόφαση, όπως φαίνεται στο συγκεκριμένο πρακτικό του Δημοτικού Συμβουλίου.
Αυτό δείχνει την ανεντιμότητα και την προχειρότητα ορισμένων επιχειρημάτων και θέσεων που δεν συνάδουν με την κουλτούρα και τον πολιτισμό μας.
Ας πρόσεχες κ. Καψάλη!!!
Για τις εκδηλώσεις όπου παρουσιάστηκαν τα εν λόγω σχέδια όπως επισημαίνεται στο Δελτίο Τύπου του Δήμου Άνω Πωγωνίου, αμφιβάλλω αν συμμετείχαν οι εν λόγω Δημοτικοί Σύμβουλοι.
Ας πρόσεχες δύο φορές κ. Καψάλη!!!
Αυτό που διαπιστώνουμε πλέον όλοι μας, είναι ότι ο κ. Ντόντης δεν εκτίθεται στους δημότες του. Και αυτά που διατυπώνει και λέει τα εννοεί. Μπράβο του!
Επιπλέον να σας πληροφορήσουμε ότι στο site RAE.GR υπάρχει ήδη δημοσιευμένη η χορήγηση άδειας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας του εν λόγω έργου, δηλαδή της δημιουργίας Αιολικού Πάρκου στη θέση Νεμέρτσικα, με αριθμό 1595/2010 της 4ης Οκτωβρίου 2010. Ούτε αυτό το γνωρίζατε;
Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας, που έτσι κι αλλιώς είναι πιο δυνατή από τα αδύνατα Λόγια των υποψηφίων που δεν έχουν τέτοια οράματα και δράσεις!!!

"ΕΝΑΣ ΠΕΙΣΜΑΤΑΡΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ ΤΟ ΠΩΓΩΝΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ"