Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

Ολοκληρώθηκε το 6ο Μουσικό Φεστιβάλ του Δήμου Κόνιτσας

 


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 6ο Μουσικό Φεστιβάλ του Δήμου Κόνιτσας από 25-26 Ιουνίου 2022, ένα διήμερο γεμάτο υπέροχη μουσική και δημιουργική σύμπραξη στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων του καλοκαιριού.

Το Σάββατο 25 Ιουνίου 2022 στην κατάμεστη αίθουσα τελετών του Δημαρχείου το κοινό απόλαυσε τους μικρούς και μεγάλους μαθητές της  Δημοτικής Μουσικής Σχολής  Κόνιτσας, οι οποίοι παρουσίασαν τη δουλειά τους, καθώς και τη συναυλία με έργα σύγχρονης και κλασικής μουσικής από το κιθαριστικό σύνολο Mosaic Guitar Ensemble υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του μαέστρου κ. Γιάννη Γαλίτη.

Την Κυριακή 26 Ιουνίου 2022 το Μουσικό Φεστιβάλ συνεχίστηκε με «Τραγούδια & παραμύθια του κόσμου» από την Παιδική Χορωδία του Δήμου Κόνιτσας, αλλά και με τα «Τραγούδια που αγαπήσαμε» από τη Μικτή Χορωδία του Δήμου με αφήγηση από την Ελένη Σωκορέλη.

Τη Μικτή Χορωδία συνόδευσε μουσικά η Αλεξάνδρα Μπεζεβέγκη με το φλάουτο, η Φωτεινή Τσουμάνη με την κιθάρα και η Ελένη Παντελή – Κίτσιου με το μαντολίνο.

Οι μικροί και μεγάλοι μουσικοί καθήλωσαν το κοινό με το ταλέντο τους. Μετά την παρουσίαση του προγράμματος οι καθηγητές της Δημοτικής Μουσικής Σχολής τιμήθηκαν με αναμνηστική πλακέτα για την προσφορά τους.

Θερμά συγχαρητήρια στον Καλλιτεχνικό Διευθυντή της Δημοτικής Μουσικής Σχολής Γιάννη Γαλίτη, την καθηγήτρια μουσικής Αγγέλικα Παπανικολάου, στους μικρούς και μεγάλους μαθητές και σε όλους τους μουσικούς συντελεστές του Φεστιβάλ για το εκπληκτικό μουσικό αποτέλεσμα που μας πρόσφεραν.

Από το Γραφείο Δημάρχου