Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019

4ο ITF: Τα έπαθλα στις νικήτριες έδωσε ο νέος δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ


Η φωτογραφία είναι του Νίκου Ζήνα. 


Η Μικαέλα Λάκη κέρδισε στην κατηγορία κοριτσιών
Νικητής στα αγόρια ο Marco Topo

Παρουσία του νέου δημάρχου των Ιωαννίνων κ. Μωυσή Ελισάφ έγινε η απονομή των επάθλων στην κατηγορία των κοριτσιών στο 4o ITF που πραγματοποιήθηκε στα Γιάννενα, στον Όμιλο Αντισφαίρισης Ιωαννίνων.
Η χαρά ήταν διάχυτη καθώς στα κορίτσια το έπαθλο του 4ου ITF κέρδισε η Ηπειρώτισσα Μικαέλα Λάκη ενώ τη δεύτερη θέση κατέκτησε η Daria Shalamanova από την Βουλγαρία.
Στα αγόρια την πρώτη θέση κατέκτησε ο Marco Topo και δεύτερος ο Luca Petrovic.
Ο νέος δήμαρχος συνεχάρη τις αθλήτριες και ειδικά την Μικαέλα Λάκη που έλκει την καταγωγή της από την πλευρά της μητέρα της από την Ήπειρο. Η 14χρονη Λαρισαία  αθλήτρια έχει ανοικτό δρόμο μπροστά της καθώς θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ελλάδας και ήδη διαγράφει μεγάλη πορεία και οι προσδοκίες είναι αυξημένες καθώς ανεβαίνει διαρκώς το όνομά της στην παγκόσμια κατάταξη. Η Μικαέλα «σαρώνει» τα γήπεδα και φεύγει αφήνοντας πάντα τις καλύτερες εντυπώσεις και κατακτώντας έπαθλα και πολύτιμους βαθμούς.
Ο νέο εκλεγείς δήμαρχος κ. Ελισάφ έδωσε το έπαθλο στην Μικαέλα και της ευχήθηκε να συνεχίσει την προσπάθειά της και με τις διακρίσεις της να κάνει περήφανους όλους τους Έλληνες. Ο κ. Ελισάφ συνεχάρη το διοικητικό συμβούλιο του Ομίλου Αντισφαίρισης Ιωαννίνων για την άρτια και επιτυχημένη διοργάνωση του 4ου παγκόσμιου τουρνουά που φιλοξένησε στα Γιάννενα 150 αθλητές από 30 χώρες δίνοντας τους την ευκαιρία πέραν του αθλητικού γεγονότος να γνωρίσουν και την πρωτεύουσα της Ηπείρου.
Ικανοποίηση στον Όμιλο Αντισφαίρισης
Ο πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Ιωαννίνων κ. Σάκης Σίκαλος και η αντιπρόεδρος κα. Μαίρη Βαρδάκη, ευχαρίστησαν τον νέο δήμαρχο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και τίμησε με την παρουσία του την τελετή απονομής των επάθλων στα κορίτσια.
Ο κ. Σίκαλος ευχήθηκε η διοργάνωση αυτή να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο και να φέρει περισσότερο κόσμο στα γήπεδα του τένις και στα Γιάννενα.
Τέλος, ευχαρίστησαν τον δήμο Ιωαννιτών, την Περιφέρεια Ηπείρου και όλους όσους στέκονται αρωγοί στην προσπάθεια και συμβάλλουν στην διεξαγωγή της παγκόσμιας διοργάνωσης για τέταρτη χρονιά.
Ο κ. Σίκαλος και η κα. Βαρδάκη,  συνεχάρησαν τους αθλητές και ευχήθηκαν να συνεχίσουν την λαμπρή πορεία τους στα γήπεδα και να κατακτήσουν τους στόχους τους.
Τέλος, τους αθλητές χειροκρότησαν δεκάδες θεατές που βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης στο Γιαννιώτικο Σαλόνι για να παρακολουθήσουν τον τελικό των αγοριών που προσέφερε δυνατές στιγμές και υψηλό θέαμα
.