Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

Εξιχνιάστηκαν ακόμη τρεις διαρρήξεις - κλοπές στην Ηγουμενίτσα, με δράστες δύο ημεδαπούς

Η δράση τους διακριβώθηκε τον περασμένο Μάρτιο από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας

Επιπλέον, από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή στις παραπάνω υποθέσεις ενός ακόμη 50χρονου ημεδαπού συνεργού τους
Στο πλαίσιο συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, εξιχνιάστηκαν τρεις επιπλέον περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών στην περιοχή της Ηγουμενίτσας, με δράστες δύο ημεδαπούς, οι οποίοι εμπλέκονται και σε υποθέσεις κλοπών που εξιχνιάστηκαν τον περασμένο Μάρτιο (σχετικό το από 11-03-2016 Δελτίο Τύπου μας).
Επιπλέον, από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας, ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή στις παραπάνω υποθέσεις κλοπών, ενός ακόμη 50χρονου ημεδαπού συνεργού τους.
Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο κατάλληλης αξιοποίησης προανακριτικού υλικού, προέκυψε ότι οι παραπάνω τρεις δράστες ενέχονται στη διάπραξη των ακόλουθων εγκληματικών ενεργειών:
Βραδινές ώρες της 4/5-11-2015, διέρρηξαν σχολείο, απ’ όπου αφαίρεσαν έναν υπολογιστή και χρηματικό ποσό.
Πρώτες πρωινές ώρες της 26-11-2016, διέρρηξαν γραφεία δημόσιας υπηρεσίας, απ’ όπου αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και κλειδιά.
Βραδινές ώρες της 15/16-12-2015, διέρρηξαν σχολείο, απ’ όπου αφαίρεσαν πέντε ηλεκτρονικούς υπολογιστές και χρηματικό ποσό.
Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.