Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Συλλήψεις ατόμων για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων

Συνελήφθησαν (3) άτομα για καταδικαστικές αποφάσεις

Στοχευμένους ελέγχους, με σκοπό τον εντοπισμό και τη σύλληψη φυγόποινων ατόμων, διενεργούν συστηματικά αστυνομικοί διαφόρων Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου.
Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο:
Συνελήφθη, σήμερα (20-04-2015) μετά τα μεσάνυχτα στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 27χρονος υπήκοος Αλβανίας, καθώς σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης (6) ετών, για ληστεία.
Συνελήφθη, πρωινές ώρες χθες (19-04-2015) στο Κεφαλόβρυσο Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Άνω Πωγωνίου, ένας 32χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αιγίου, ποινής φυλάκισης (9) μηνών και χρηματικής ποινής (9.000) ευρώ, για πλαστογραφία και απόπειρα υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης.
Συνελήφθη χθες (19-04-2015) το πρωί στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, ένας 31χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Πάτρας, ποινής φυλάκισης (6) ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής. Επιπρόσθετα, σε βάρος του 31χρονου εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.