Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Γιάννενα: Συνελήφθησαν 21χρονοι ημεδαποί για κλοπή με τη μέθοδο της απασχόλησης, από σπίτι ηλικιωμένης του ποσού των 500 ευρώ

Συνελήφθησαν την Παρασκευή (27-06-14) το μεσημέρι στην Περιφερειακή Οδό Ιωαννίνων, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς  της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, δύο 21χρονοι ημεδαποί, εκ των οποίων ο ένας Ρομά, για κλοπή με τη μέθοδο της απασχόλησης, από σπίτι ηλικιωμένης στην Ελεούσα Ιωαννίνων.
Ειδικότερα,  χθες το μεσημέρι, οι δύο δράστες,  πλησίασαν 74χρονη γυναίκα έξω από το σπίτι της στην Ελεούσα Ιωαννίνων και ενώ ο ένας την απασχολούσε, ο άλλος μπήκε στο σπίτι και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο.
Αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για το περιστατικό, εντόπισαν σε σύντομο χρονικό διάστημα το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες, οι οποίοι και συνελήφθησαν. 
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Ιωαννίνων, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους στην τέλεση και άλλων παρόμοιων αξιόποινων πράξεων.