Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Ενωτική Πρωτοβουλία Πωγωνίου: Ευχαριστούμε όσους μας έδωσαν τη μεγάλη νίκη από την πρώτη Κυριακή, από σήμερα ΕΝΩΜΕΝΟΙ συνεχίζουμε το έργο μας

Συνδημότισσες και συνδημότες του Δήμου Πωγωνίου,

Ως εκπρόσωπος της «ΕΝΩΤΙΚΗΣ Πρωτοβουλίας  Πωγωνίου» τελειώνοντας η εκλογική διαδικασία στο Δήμο Πωγωνίου, μεταφέρω τις ευχαριστίες της παράταξής μας  για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε σ΄ αυτήν την έντονη εκλογική αναμέτρηση. 
Σας ευχαριστούμε επίσης γιατί μας δώσατε  μια μεγάλη νίκη από την πρώτη Κυριακή.
  Η τοπική αυτοδιοίκηση στην χώρα μας εξελίσσεται με γρήγορα και δύσκολα  βήματα  και εμείς καταφέρνουμε να εξελισσόμαστε μαζί της. 
Οι εποχές απαιτούν από εμάς την σκληρή δουλεία το ρεαλιστικό πρόγραμμα και την επαφή με τον πολίτη με στόχο  να λύσουμε τα μεγάλα προβλήματα και να δώσουμε διεξόδους για το μέλλον μέσα σε ένα κλίμα ΕΝΟΤΗΤΑΣ. 
Εμείς ως παράταξη συνυπογράψαμε και σεβαστήκαμε ως το τέλος αυτές τις αρχές και εσείς επιλέξατε αυτόν τον δρόμο για το μέλλον του Δήμου.
Είναι σαφές το  μήνυμα σας προς όλες τις παρατάξεις να προτάξουμε το έργο και  να συνεργαστούμε ώστε να οδηγήσουμε το Δήμο μπροστά. Και το μήνυμα το δώσατε στην συντριπτική πλειοψηφία των χωριών εκλέγοντας τους υποψηφίους της παράταξης μας από το πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιό μας.
Επίσης θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα στελέχη μας που δεν κατάφεραν να εκλεγούν θα είναι δίπλα μας, μαζί και με όλους εκείνους που θέλουν να βοηθήσουν, γιατί απαιτείται συστράτευση για το δύσκολο έργο και δεν περισσεύει κανείς. 
Τέλος θα πρέπει να αναφέρουμε  την συγκινητική συμμετοχή και των ετεροδημοτών μας που προσήλθαν παρά την ταλαιπωρία να στηρίξουν την προσπάθειά μας   
  Από σήμερα για μας οι εκλογές τελείωσαν διότι οι καιροί απαιτούν να συνεχίσουμε το έργο μας και είμαστε πανέτοιμοι γι αυτό.  
Δεσμευόμαστε ότι απέναντι στα προβλήματα και στις προκλήσεις, όπως το τηρήσαμε και στην προηγούμενη θητεία,  θα είμαστε δίπλα-δίπλα και όλοι μαζί για να υπερπηδήσουμε τα εμπόδια και να υλοποιήσουμε  το όραμα μας  για ένα ενωμένο και δυνατό Πωγώνι.

Με τιμή

Κώστας Καψάλης