Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Οι μικροί τζουντόκα έλαμψαν στο 3ο Πανελλήνιο Τουρνουά τζούντο, που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Μπάρας Τρικάλων, την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Φωτό: Π.Α.Σ.Α Τζούντο
Με 25 μετάλλια και πολλές αγωνιστικές εμπειρίες  επέστρεψαν οι μικροί τζουντόκα του  συλλόγου τζούντο του ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥ Α.Σ.Α. από το 3ο Πανελλήνιο Τουρνουά τζούντο Τρικάλων που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Μπάρας, Τρικάλων την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014.
 Η ανερχόμενη ομάδα του ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥ Α.Σ.Α  συμμετείχε στους παραπάνω αγώνες από το τμήμα Μεταμόρφωσης με 21 αθλητές, το τμήμα Παρακαλάμου 7 και από  το τμήμα Ιωαννίνων-Ανατολής  7, σύνολο 35 αθλητές, οι οποίοι όλοι διακρίθηκαν για τις εξαιρετικές επιδόσεις τους. Συγκεκριμένα μετάλλια κατέκτησαν οι παρακάτω αθλητές – αθλήτριες:
Φωτό: Π.Α.Σ.Α Τζούντο
8 Χρυσά μετάλλια κατέκτησαν οι: 
Κατσούκης Θεοφάνης, Χήτου Δέσποινα, Μπουκουβάλας Μάξιμος, Δημητρίου Γιώργος, Ζαρογιάννης Ηρακλής, Τσόλης Αναστάσιος, Δημητρίου Ιωάννης και Χαρισιάδης Δημήτρης.
8 Αργυρά μετάλλια κατέκτησαν οι:
 Μεχμέτι Αλέξης, Χαρισιάδης Αλέξανδρος, Λάμπρου Κωνσταντίνος, Μπέλλος Δημήτρης, Ξαξίρης Κων/νος, Χρόνης Σπύρος, Πρόκος Νικόλαος,  και Πέτσιου Χρυσοβαλάντω.
9 Χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι: 
Κολιός Χρήστος, Πολύζος Κων/νος, Τάτσης Χριστόφορος, Δημητρίου Σιμέλα, Ντίμο Θεόδωρος, Κακαράτζα Ιωάννα, Γούλας Γιώργος, Πέτσιου Μαρίνα και Μπουκουβάλας Αγαθοκλής.
Φωτό: Π.Α.Σ.Α Τζούντο
4η θέση Λάμπρου Ευάγγελος, Τάτσης Λάμπρος, Πέτσιος Ευάγγελος και Γούλας Χρήστος.
5η θέση Μακρής Σπύρος και Μπουκουβάλας Ιωάννης.
Εκ μέρους του Δ.Σ. του συλλόγου, και του Κου Νάτση Οδυσσέα, προπονητή του συλλόγου,  εκφράζονται τα θερμότατα συγχαρητήρια στους αθλητές–τριες για τις επιτυχίες τους, καθώς επίσης και οι ευχαριστίες προς τους γονείς, που για ακόμη μια φορά έδωσαν το παρόν, στηρίζοντας με το χειροκρότημα τους τις προσπάθειες όλων των παιδιών, αλλά και το Ολυμπιακό Άθλημα του Τζούντο εν γένει.