Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κο ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ

Γράφει ο Γιάννης Γκουβάς


Κύριε Πρόεδρε, η Πατρίδα μας περνάει μεγάλη κρίση κυρίως από ακυβερνησία απ’ ότι φαίνεται λόγω διαφωνιών πολιτικών δυνάμεων εντός και εκτός κοινοβουλίου.
Για να μην καταρρεύσει η Χώρα από ακυβερνησία, επιβάλλεται, κύριε Πρόεδρε, σαν ανώτατος άρχων που είστε και έχετε την ευθύνη της χώρας, σας καλώ ν’ αναλάβετε πρωτοβουλία για δημιουργία κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας με πρωθυπουργό κοινής αποδοχής.
Πιστεύω κύριε Πρόεδρε, όπως ο πρώην Πρωθυπουργός κος Κων/νος Καραμανλής δεν δίστασε να σας προτείνει Πρόεδρο Δημοκρατίας για το καλό του τόπου, το ίδιο επιβάλλεται να κάνετε και εσείς γι’ αυτόν, προτείνοντάς τον για Πρωθυπουργό της Χώρας.
Πιστεύω ότι ο πρώην Πρωθυπουργός κος Καραμανλής είναι ο πιο κατάλληλος για την τύχη της Χώρας γιατί είναι αποδεκτός από πολλούς κυρίως θα ενώσει και θα συμμετάσχουν σε μια Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας σχεδόν όλα τα κόμματα της κεντροδεξιάς παράταξης όπως της Ν.Δ., Ανεξάρτητοι Έλληνες-Π. Καμμένος, ΛΑ.Ο.Σ., Δημοκρατική Συμμαχία-Ντ. Μπακογιάννη και του Κόμματος του Κ. Μάνου.
Είναι βέβαιο ότι θα συμμετάσχουν και το ΠΑΣΟΚ και του Κ. Κουβέλη.
Πιστεύω ότι η λύση αυτή είναι καλύτερη.
Ευχαριστώ


Γιάννης Γκουβάς
Δερβίζιανα
10/05/2012
Τηλ.: 6974891321