Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Ν.Δ.: Ζήτησε την παραίτηση Παπουτσή


Την παραίτηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Χρήστου Παπουτσή ζήτησε η Νέα Δημοκρατία, μετά τα όσα έγιναν στις Σέρρες.
Διευθυντής της αστυνομίας απαγόρευσε την κίνηση των γεωργικών μηχανημάτων για λόγους ασφάλειας. Άμεση η αντίδραση του κ. Χρήστου Παπουτσή
Άναψαν τα αίματα στη Βουλή, ανάμεσα στην ΝΔ και στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη. Αιτία, η απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των αγροτικών μηχανημάτων στους δρόμους, στην εθνική οδό, για λόγους ασφαλείας.
Επί της ουσίας, για να μην κινηθούν οι αγρότες και κλείσουν τον Προμαχώνα, όπως επιχείρησαν πριν λίγες μέρες.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας μίλησε για κυβερνητικές αποφάσεις και πράξεις της ΕΛΑΣ οι οποίες δεν γίνονται ούτε σε περιόδους της μεγαλύτερης αυθαιρεσίας και στη συνέχεια ζήτησε την παραίτηση του κ. Παπουτσή, από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη.

Άμεση ήταν η απάντηση του υπουργού, ο οποίος υπενθύμισε στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο, κατ επέκταση και στην αξιωματική αντιπολίτευση, πως εάν θέλει την παραίτησή σου, τότε να τη ζητήσει όπως ορίζει ο κανονισμός της Βουλής. Δηλαδή να κατατεθεί πρόταση μομφής, προσωπικά προς τον ίδιον.
Και κατέληξε:
"Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα".