Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Κακαβιά Πωγωνίου: Συνελήφθη 42χρονη υπήκοος Αλβανίας για εισαγωγή στην ελληνική επικράτεια και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών

Η 42χρονη επέβαινε σε λεωφορείο και στην κατοχή της βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ηρωίνης σε μορφή «βράχου», βάρους -54,7- γραμμαρίων
Συνελήφθη, χθες (07-09-2016) το μεσημέρι στην Κακαβιά Ιωαννίνων, στο πλαίσιο στοχευμένων επιχειρησιακών δράσεων αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς και υπαλλήλων του Τελωνείου Κακαβιάς, μία 42χρονη υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενη για εισαγωγή στην ελληνική επικράτεια και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.
Συγκεκριμένα, η αυτόφωρη σύλληψη πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι, στο σημείο εισόδου της χώρας, μετά από έλεγχο που έγινε στην 42χρονη αλλοδαπή, η οποία επέβαινε σε λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Φιέρι - Αθήνα.
Κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή της και κατασχέθηκε ποσότητα ηρωίνης σε μορφή «βράχου», βάρους -54,7- γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.
Επίσης, κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο και ένα ταξιδιωτικό εισιτήριο.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κακαβιάς.