Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Οι μαθητές του Γυμνασίου Δολιανών του Δήμου Πωγωνίου, συμμετέχοντας στην σχολική εβδομάδα εθελοντισμού Let’s do it Greece 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το μήνυμα του εθελοντισμού και της ανάγκης για προστασία του περιβάλλοντος έστειλαν οι μαθητές του Γυμνασίου Δολιανών του Δήμου Πωγωνίου, συμμετέχοντας στην σχολική εβδομάδα εθελοντισμού Let’s do it Greece 2016.
Για μία εβδομάδα, από τις 11 έως τις 15 Απριλίου, τα σχολεία διοργανώνουν περιβαλλοντικές και εθελοντικές δράσεις με αποκορύφωμα τη συμμετοχή στην πανελλήνια ημέρα καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης την Κυριακή 17 Απριλίου.

Για 5η συνεχή χρονιά, χιλιάδες εθελοντές σε περισσότερα από 600 σημεία της χώρας, ενώνουν τις δυνάμεις τους και φωνάζουν δυνατά το σύνθημα: «Πάμε να καθαρίσουμε εθελοντικά ολόκληρη την Ελλάδα μέσα σε μία μόνο μέρα!».

Οι 41 μαθητές του Γυμνασίου Δολιανών, από νωρίς το πρωί της Τετάρτης, φόρεσαν γάντια και μάσκες και έπιασαν τις σακούλες αποδεικνύοντας ότι η «οικολογική παιδεία» αφορά όλες τις ηλικίες. Μέσα σε λίγες ώρες τόσο η αυλή του σχολείου όσο και οι δρόμοι της Τ.Κ. Δολιανών έμειναν μόνο με το χρώμα των ανθισμένων λουλουδιών.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΩΓΩΝΙΟΥ