Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

"Από το Δελβινάκι σήμανε ο αέρας της νίκης για το Γιάννη Ντόντη"


Δελτίο τύπου
Στην ιστορική έδρα του Δήμου το Δελβινάκι, μίλησε ο Γιάννης Ντόντης σε μία κατάμεστη αίθουσα από Δελβινικιώτες. Οι δημότες του Δελβινακίου άκουγαν με προσοχή και συμφωνούσαν με την παράταξη "Δύναμη Ενότητας και Ευθύνης για το Πωγώνι", η οποία έχει αποκτήσει μεγάλη δυναμική και είναι η πρώτη πολιτική δύναμη στο δήμο. Έχει διαμορφωθεί πλέον ένα μέτωπο ενάντια σε ένα κατεστημένο στα δημοτικά πράγματα που απαιτεί ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΕΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΓΩΝΙ.
Διότι οι δημότες, κουράστηκαν από τις πρακτικές απαξίωσης των θεσμών, βαρέθηκαν τα ψέματα του κ. Καψάλη και των συνεργατών του. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΝΕΑ 5ετία.

ΘΕΛΟΥΝ ένα νέο ήθος και ύφος εξουσίας, ΘΕΛΟΥΝ αξιοπρέπεια, την αλήθεια και πάνω απ' όλα ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΘΑ ΥΠΟΚΥΠΤΕΙ ΣΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΛΗΓΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΩΓΩΝΙ, θα στηρίζει τα συλλογικά συμφέροντα των κατοίκων και ΘΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΜΑΣ.
Με αποκέντρωση υπηρεσιών, με στήριξη των τοπικών συμβουλίων, με πολιτική κοινωνικής ευαισθησίας, με σχέδιο, ιεράρχηση των αναγκών και σωστό συντονισμό όλων των πράξεων της Διοίκησης.
Οι δημότες πλέον στέλνουν το δικό τους μήνυμα, ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΗΧΗΡΟ - ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΞΕΚΑΘΑΡΟ.
ΑΛΛΑΓΗ ΣΕΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΓΩΝΙ ΣΤΙΣ 18 ΜΑΪΟΥ


Γραφείο τύπου
«Δύναμη Ενότητας και Ευθύνης για το Πωγώνι»
Τρόποι επικοινωνίας: giatopogoni@gmail.com 
και στο facebook: giatopogoni@gmail.com