Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Τροχαίο με ένα νεκρό και δύο παιδιά σοβαρά τραυματισμένα, μετά από σύγκρουση λεωφορείου με ΙΧ, στο 12ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων – Κοζάνης (Περίβλεπτο)


Ένας νεκρός και δύο μικρά αγόρια σοβαρά τραυματισμένα, είναι ο απολογισμός της μετωπικής σύγκρουσης ΙΧ αυτοκινήτου με λεωφορείο, λίγο πριν τις 3:00 τα ξημερώματα, στο 12ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων - Κοζάνης, στο ύψος του χωριού Περίβλεπτος.
Νεκρός ανασύρθηκε από τα συντρίμμια του ΙΧ ο οδηγός, μετά από μεγάλη προσπάθεια  που κατέβαλαν οι πυροσβέστες για τον απεγκλωβισμό του.
Νωρίτερα, είχαν απεγκλωβιστεί από το αυτοκίνητου που μετατράπηκε σε άμορφη μάζα, δύο αγόρια, τα οποία μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σοβαρά τραυματισμένα στο νοσοκομείο "Χατζηκώστα" Ιωαννίνων.

******
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα

Σήμερα (29-08-2013) και ώρα 02:50΄ στο 12ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων - Κακαβιάς (Περίβλεπτος), Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 36χρονος υπήκοος Αλβανίας και στο οποίο επέβαιναν τα δύο ανήλικα παιδιά του, ηλικίας 10 και 6 ετών, συγκρούστηκε αρχικά με Δ.Χ. λεωφορείο που οδηγούσε 40χρονος υπήκοος Αλβανίας και στη συνέχεια και με άλλο Δ.Χ. λεωφορείο που οδηγούσε 34χρονος υπήκοος Αλβανίας.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 36χρονου οδηγού του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου και του 10χρονου γιού του, ενώ ελαφρά τραυματίστηκε ο 6χρονος.
Για το δυστύχημα προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων.