Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Δήλωση του Γιώργου Οικονόμου, Προέδρου της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος για την εκλογή της Βορειοηπειρώτισσας Ηλέκτρας Κίκη στο Διοικητικό της Συμβούλιο της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, της κορυφαίας αποδημικής οργάνωσης των Ηπειρωτών

Ο συνδυασμός «Ενότητα για την Ήπειρο», που συμμετείχε στις εκλογές της 1ης Απριλίου 2013, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου της κορυφαίας οργάνωσης των αποδήμων Ηπειρωτών, της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, συνειδητά και με επιμονή συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιό του, μία δυναμική προσωπικότητα του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού, την Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Άνω Δερόπολης « Οι Σελλοί» και μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Ομόνοιας, έγκριτη και καταξιωμένη δικηγόρο Αθηνών κα. Ηλέκτρα Κίκη, η οποία διακρίνεται για το ήθος της, την ευπρέπειά της και υπεράνω όλων για την αγωνιστικότητά της ως προς την επίλυση όλων των σοβαρών προβλημάτων του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού.
Σημειωτέον ότι η Ηλέκτρα είναι γέννημα και θρέμμα από τους Ζερβάτες της Άνω Δερόπολης και ως εκ τούτου βαθύς γνώστης των προβλημάτων της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας που θα έχουν πλέον τη δική τους φωνή μέσα στο Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Σ.Ε, αφού στις εκλογές πρώτευσε.
Για μένα, που είμαι Πρόεδρος, θα ήταν ευχής έργον να κοσμούσαν όλο το διοικητικό συμβούλιο της Πανηπειρωτικής άνθρωποι με τις περγαμηνές που έχει η Ηλέκτρα.
Εγώ από καρδιάς της εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο μας και είμαι σίγουρος ότι θα συμβάλει στην επίλυση των οξύτατων προβλημάτων του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού.


Αθήνα 3 Μαρτίου 2013
Ο Πρόεδρος της Π.Σ.Ε

Γιώργος Οικονόμου