Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Μπαρτσελόνα καλεί ΑΟ Γιάννινα για το απίστευτο γκολ με τις 20 πάσες

Μπαρτσελόνα καλεί ... «ελληνική Μπαρτσελόνα»!

Το εκπληκτικό  γκολ των πιτσιρικάδων του Α.Ο. Γιάννινα, οι οποίοι άλλαξαν 20 πάσες από τη σέντρα μέχρι να καταλήξει η μπάλα στα δίχτυα των αντιπάλων τους, γκολ το οποίο έκανε το γύρο του κόσμου μέσω διαδικτύου, έφτασε και… στα γραφεία των Ακαδημιών της Μπαρτσελόνα!
Η πρόσκληση για τον Α.Ο. Γιάννινα έγινε μέσω e-mail το απόγευμα της Παρασκευής και μεταξύ των άλλων αναφέρει ότι «πληροφορούμενοι για την ομάδα σας μέσω του γκολ που έχει προκαλέσει διεθνή θαυμασμό θα είναι τιμή μας να δεχτείτε την πρόσκλησή μας για φιλικό παιχνίδι με την αντίστοιχη ακαδημία μας με προτεινόμενη ημερομηνία 24 Μαρτίου».
*ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΥΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ «ΜΕΣΙ», Ο ΤΖΑΝΙΔΗΣ ΘΑΝΟΣ ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΥΡΚΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΟ.
 

Έτοιμες οι βαλίτσες για Βαρκελώνη από τον Α.Ο. Γιάννινα



Έτοιμοι για ένα ταξίδι κι ένα όνειρο ζωής είναι οι πιτσιρικάδες του Α.Ο. Γιάννινα, που την Παρασκευή 22 Μαρτίου αναχωρούν για την Βαρκελώνη για να τεθούν αντιμέτωποι σε φιλικό παιχνίδι που θα γίνει με την αντίστοιχη Ακαδημία της Μπαρτσελόνα.
Η ομάδα κατάφερε να καλύψει μέρος του κόστους του ταξιδιού με χορηγία της NOVA που βάζει τα έξοδα για τους αθλητές και από εκεί και πέρα γονείς και λοιποί συνοδοί θα βρίσκονται κι εκείνοι με προσωπικά τους έξοδα δίπλα στα παιδιά που αντιμετωπίζουν μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που θα συναντήσουν σε όλη την ποδοσφαιρική τους καριέρα.
Ο υπεύθυνος της Ακαδημίας του Α.Ο. Γιάννινα, Βασίλης Κίτσης, μιλώντας στην εκπομπή του SUPER FM «Sport Heart» και τον Μιχάλη Μερτζιανίδη είπε μεταξύ άλλων: «Είναι ένα όνειρο ζωής για όλους μας αυτό το παιχνίδι με την Ακαδημία της Μπαρτσελόνα. Από την πρώτη στιγμή προσπαθήσαμε να είμαστε συγκρατημένοι και αισιόδοξοι ότι θα πραγματοποιήσουμε το ταξίδι και τα καταφέραμε. Προσπαθήσαμε να βρούμε έναν χορηγό για την αποστολή για να ζήσουν όλα τα παιδιά αυτό το όνειρο. Χορηγός θα είναι η NOVA, η οποία θα καλύψει το παιχνίδι και θα το δείξει αργότερα, όταν θα καλέσει στην Αθήνα όλη την αποστολή».
Για τη δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία, τόνισε: «Εμείς προσπαθούμε εδώ και χρόνια, με δουλειά και πειθαρχία. Φιλοσοφία της Ακαδημίας του Α.Ο. Γιάννινα είναι να παίζουμε σωστό ποδόσφαιρο κι αυτό που είναι το Α και το Ω από την ηλικία των 6 ετών ως 11 είναι πάνω απ' όλα η τεχνική και η ανάπτυξη του παιχνιδιού».
Για το αν θα υπάρξει και αντίστοιχο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα στα Γιάννινα: «Εμείς όταν πάμε εκεί θα επιδιώξουμε να δημιουργήσουμε κάποιες καλές δημόσιες σχέσεις. Σκεφτόμαστε να υπάρξει ανταποδοτική πρόσκληση για να τους φιλοξενήσουμε κι εμείς εδώ. Από εκεί και μετά είχαν έρθει και στην Κέρκυρα το 2002 σ' ένα τουρνουά που είχαμε συμμετάσχει κι εμείς και δεν αποκλείεται να τους δούμε κάποια στιγμή και στα Γιάννενα».

Ο SUPER FM στην Βαρκελώνη
Το ταξίδι και τον αγώνα αυτό, που αποτελεί μια από τις σημαντικές στιγμές του γιαννιώτικου ποδοσφαίρου, θα καλύψει όλες τις μέρες ο SUPER FM με τον απεσταλμένο του στην Βαρκελώνη, Γιάννη Γιαννάκη. Είναι μια ευκαιρία να διαφημιστεί περαιτέρω η περιοχή μας και το ποδόσφαιρό της και ως αθλητικό ραδιόφωνο δεν θα μπορούσαμε να λείπουμε από μια τέτοια ποδοσφαιρική γιορτή, την οποία θα παρακολουθείτε και μέσω του www.super-fm.gr