Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

ΔΗΜΟΣ ΠΩΓΩΝΙΟΥ: Πρόσκληση για συνεδρίαση Δ.Σ. την 1η Αυγούστου 2012

Πρόσκληση για συνεδρίαση Δ.Σ. την  Τετάρτη   1η Αυγούστου   2012,      και ώρα  20.00.  Η συνεδρίαση, θα διεξαχθεί  στo KAΛΠΑΚΙ  και στην αίθουσα συνεδριάσεων  του  Δημοτικού Συμβουλίου [Παιδικός Σταθμός]
ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1.ΘΕΜΑ: Έγκριση της εκτέλεσης της εργασίας «Παροχή Υποστηρικτικών Υπηρεσιών για την Υλοποίηση του Υποέργου του Δήμου Πωγωνίου στο πλαίσιο της Πράξης με διακριτικό τίτλο ΄΄LA ROUTE΄΄ και των προμηθειών «Προμήθεια Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού Καθοδήγησης», «Προμήθεια Τεχνολογικού Εξοπλισμού (ΤΠΕ) για τη Λειτουργία του Κέντρου Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης», «Προμήθεια Εξοπλισμού Επίπλου για τη Λειτουργία του Κέντρου Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης» και καθορισμός των τρόπων εκτέλεσης.
2.ΘΕΜΑ: Έγκριση της εκτέλεσης της εργασίας «Παροχή υποστηρικτικώνΥπηρεσιών για την υλοποίηση του υποέργου του Δήμου Πωγωνίου στο πλαίσιο της Πράξης ΄΄POLYPHONIC SONG: Α GANNELL TO NETWORKING AND DISTINCTION OF COMMON CULTURAL CHARACTERISTICS IN THE ARES OF POGONI AND GRECIA SALENTINA΄΄» και των προμηθειών «Προμήθεια Τεχνολογικού Εξοπλισμού (ΤΠΕ) για τη Λειτουργία του Κέντρου Μουσικής», «Προμήθεια Εξοπλισμού Επίπλου για τη Λειτουργία του Κέντρου Μουσικής» και καθορισμός των τρόπων εκτέλεσης.
3.ΘΕΜΑ: Έγκριση της εκτέλεσης της εργασίας «Παροχή Υποστηρικτικών Υπηρεσιών για την Υλοποίηση του Υποέργου του Δήμου Πωγωνίου στο πλαίσιο της Πράξης με διακριτικό τίτλο ΄΄PILTOUR΄΄ και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης.
4.«Αναμόρφωση και εγγραφή στον Προϋπολογισμό έτους 2012, του προϋπολογισμού των ενταγμένων Έργων στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Εδαφικής Συνεργασίας Ελλαδα- Ιταλία 2007-2013 του Δήμου Πωγωνίου».
5. Έγκριση σύνταξης έκθεσης Α΄ τριμήνου έτους 2012, για την εκτέλεσηπροϋπολογισμού Δήμου Πωγωνίου.
6.Αναμορφώσεις προϋπολογισμού οικ. ετ. 2012.
7.Έγκριση δαπάνης στη ΔΕΗ για τη σύνδεση φωτοβολταϊκού συστήματος επί στέγης κτιρίου της Τ.Κ. Κεφαλοβρύσου.
8.Έγκριση 1ου Ανακεφ. πίνακα του έργου: «Συντήρηση Κοινοτικών δρόμων Τ.Κ. Πωγωνιανής».
9.Έγκριση παράτασης περαίωσης του έργου: «Κατασκευή χλοοτάπητα γηπέδου ποδοσφαίρου Τ.Κ. Κεφαλοβρύσου».
10.Έγκριση τοπογραφικής μελέτης; «Μελέτη ανάδειξης διαδρομής Άφιος Κοσμάς – Γεφύρι Μαυρίκου –  Ρουψιά - Αγία Παρασκευή.
11.Έγκριση μελέτης κατασκευής νέου Πολεμικού Μουσείου, Μνημείου Πεσόντων, Οστεοφυλακίου και διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου.
12.Έγκριση Πρωτοκόλλου προσωρινής Παραλαβής του έργου: «Ηλεκτροφωτοσμός Κοινοτικών χώρων Τ.Κ. Ρουψιάς.
13.Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής & Οριστικής Παραλαβής του έργου: «Μετατροπή  παλιού Ταμείου σε Λαογραφικό Μουσείο  Τ.Δ. Δελβινακίου».