Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί για απάτη σε βάρος 36χρονης ημεδαπής ενώ αναζητούνται δύο συνεργοί τους

Συνελήφθησαν, χθες (04-06-2012) το βράδυ από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 44 και 35 ετών, ενώ αναζητούνται δύο ημεδαποί συνεργοί τους, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της απάτης, πλαστογραφίας και δήλωσης ψευδών στοιχείων.
Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, οι δράστες επικοινώνησαν με 36χρονη ημεδαπή και προσπάθησαν να την εξαπατήσουν, χρησιμοποιώντας ψευδή στοιχεία και απατηλά μέσα, με απώτερο σκοπό να της πουλήσουν δύο μπετονιέρες και ένα ανατρεπόμενο φορτηγό, τα οποία ανήκουν σε άλλους ημεδαπούς.
Ο 44χρονος εξεταζόμενος από τους αστυνομικούς δήλωσε αρχικά ψευδή στοιχεία, αποκρύπτοντας τα πραγματικά του ενώ κατά την εξέλιξη των ερευνών διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν πέντε καταδικαστικές αποφάσεις, συνολικής ποινής φυλάκισης πέντε (5) ετών και οκτώ (8) μηνών.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για την πλήρη εξακρίβωση της δράσης τους και τον εντοπισμό και σύλληψη των λοιπών εμπλεκόμενων ατόμων στην υπόθεση.