Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

ΚΩΣΤΑΣ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ: «Υπάρχει κενό ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ»

Η χώρα δεν μπορεί να περιμένει τις εσωτερικές μας διαδικασίες.



Για «κενό ηγεσίας και πολιτικής διεύθυνσης στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ», κάνει λόγο ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστας Σκανδαλίδης, σε δήλωσή του με αφορμή τα χθεσινά γεγονότα στη Βουλή και τονίζει ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, οφείλει να συγκαλέσει άμεσα την κοινοβουλευτική ομάδα.
«Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του οφείλει να συγκαλέσει άμεσα την κοινοβουλευτική ομάδα για να συζητήσει τη διάταξη μάχης και τους στόχους και να εκλέξει τον πρόεδρό της.
Είναι αδιανόητο οι βουλευτές μας να μην αντιμετωπίζουν συντεταγμένα τα πολύ βαρύτερα και κρισιμότερα καθήκοντα που προμηνύονται της αμέσως επόμενες μέρες», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Σκανδαλίδης και σημειώνει ότι «εξυπακούεται ότι η εκλογή του προέδρου της κοινοβουλευτικής ομάδας είναι ανεξάρτητη από τις δρομολογημένες διαδικασίες εκλογής του προέδρου του Κινήματος».
«Η κυβέρνηση και η χώρα δεν μπορούν να περιμένουν τις εσωτερικές μας διαδικασίες. Οι αποφάσεις του Εθνικού Συμβουλίου είναι για τον καθένα μας σεβαστές, αλλά εξαρτώνται καταλυτικά από τις εξελίξεις που είναι αβέβαιες και καταιγιστικές», υπογραμμίζει ο κ. Σκανδαλίδης.