Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Είναι τυχαίο γεγονός ή υποκρύπτει κάποια σκοπιμότητα;

Το τελευταίο χρονικό διάστημα φτάνουν στο blog διάφορα σχόλια-καταγγελίες από διαφόρους συνδημότες του Πωγωνίου ότι από τις επίσημες ηλεκτρονικές σελίδες των πρώην Καποδιστριακών Δήμων Δελβινακίου, Άνω Καλαμά και Άνω Πωγωνίου (http://www.anokalama.gov.gr/
 , http://www.anopogoni.gov.gr/, http://www.delvinaki.gov.gr/ ), έχει γίνει διαγραφή στοιχείων, που αφορά δελτία τύπου, έργα, μελέτες, αποσπάσματα από αποκόμματα Δημοτικών εφημερίδων, εκδηλώσεις, φωτογραφιών, βιογραφικά Δημάρχων (π.χ. κ. Μποζιάρη Αθανάσιου)κτλ.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ιστοσελίδα του πρώην Δήμου Δελβινακίου ήταν η πιο «πλούσια» σε ενημερωτικό υλικό και δυστυχώς σήμερα οι περισσότερες υποενότητες είναι κενές.
Έχουν διαγραφεί και όλα τα τεύχη της τριμηνιαίας εφημερίδας του Δήμου Δελβινακίου «ΠΩΓΩΝΙ».
Πολλά ερωτηματικά γεννά ακόμη ότι δεν συμβαίνει το ίδιο και στην επίσημη ιστοσελίδα του πρώην Δήμου Καλπακίου (http://www.kalpaki.gov.gr/ ), που όλες οι υποενότητες ανοίγουν χωρίς κανένα πρόβλημα και είναι πλήρως ενημερωμένες!
Απόλυτα δικαιολογημένα οι συνδημότες ρωτούν αν η παραπάνω «δυσλειτουργίας» οφείλεται σε κάποιο τεχνικό πρόβλημα ή υποκρύπτει κάποια σκοπιμότητα εκ μέρους της Δημοτικής αρχής που είναι ο «κληρονόμος» και ο Διαχειριστής των εν λόγω ιστοσελίδων.
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η όλη «ανωμαλία» ήταν τυχαία, οφείλεται σε τεχνικούς λόγους και γρήγορα θα αποκατασταθεί η «ζημιά». Σε διαφορετική περίπτωση στη σκέψη μας έρχεται ο μεσαίωνας και η πυρά των βιβλίων.
Περιμένουμε την Δημοτική αρχή αφού εξετάσει το θέμα να τοποθετηθεί δημόσια.


Από τον «Διαχειριστή» του blog