Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

ΔΗΜΟΣ ΠΩΓΩΝΙΟΥ: Με ιδιαίτερη επιτυχία στέφθηκε και η δεύτερη ημερίδα με ιατρικά θέματα (παιδιατρικά, καρδιολογικά, παθολογικά) που πραγματοποιήθηκε στις 26 Ιουλίου στον Παρακαλάμο

Με ιδιαίτερη επιτυχία στέφθηκε και η δεύτερη ημερίδα με ιατρικά θέματα (παιδιατρικά, καρδιολογικά, παθολογικά) που πραγματοποιήθηκε στις 26 Ιουλίου στον Παρακαλάμο του Δήμου Πωγωνίου.



Είναι η τρίτη κατά σειρά ημερίδα από το σύνολο παρόμοιων εκδηλώσεων που προγραμμάτισε ο Δήμος στις Δημοτικές ενότητες με ομάδα εθελοντών ιατρών (Στέφανος Φούσας, Διευθυντής Επίκουρος καθηγητής καρδιολογίας - Τσιάρα Μαρία, επίκουρος καθηγήτρια παθολογίας και Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Ιωαννίνων - Παππάς Κωνσταντίνος Διευθυντής καρδιολογίας Π.Π.Γ.Ν.Ι - Σέρμπης Νικόλαος παιδίατρος) μέχρι το τέλος του έτους.


Ακολουθεί η τέταρτη κατά σειρά ιατρική ημερίδα στις 16 Αυγούστου και ώρα 6.30 το απόγευμα.
Επίσης ο Δήμος Πωγωνίου, σε συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και το Υπουργείο Υγείας, θα πραγματοποιήσουν τριήμερο ιατρικό εξετάσεων στις 10 Αυγούστου στο Αγροτικό Ιατρείο Βήσσανης, στις 11 Αυγούστου στο Αγροτικό Ιατρείο Καλπακίου και στις 12 Αυγούστου στο Αγροτικό Ιατρείο Κάτω Ραβενίων, από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι. (Ειδικότητες ιατρών: Καρδιολόγος, παθολόγος, Ορθοπεδικός κλπ).