Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

Παρακάλαμος: Ολοκλήρωση εργασιών ενίσχυσης δικτύου υδροδότησης Αγίας Παρασκευής

 


Αγαπητοί συγχωριανοί - συνδημότες,

Σήμερα Τρίτη 20 Ιουνίου βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσω πως  ολοκληρώθηκαν  οι εργασίες σύνδεσης,  από τον εργολάβο που είχε αναλάβει το έργο ενίσχυσης της υδροδότησης της Κοινότητας μας, που ξεκίνησαν χθες και ολοκληρώθηκαν σήμερα (απομένει η τοποθέτηση μιας βάνας που ζητήσαμε από τον εργολάβο  στο ύψος της γέφυρας Λεμπούσδας  του Άνω Μαχαλά, που θα βοηθήσει σε περίπτωση μιας έκτακτης ανάγκης ώστε  να ενισχυθεί το δίκτυο του Αγίου Παντελεήμονα).

Έτσι λοιπόν πλέον, η γειτονιά από σταβλικές εγκαταστάσεις  κ. Χάσκου Θωμά έως και οικία  κ. Παπακώστα Βασίλειου και πέριξ αυτής  που χρόνια τώρα υπήρχε μεγάλο πρόβλημα με την υδροδότηση, ενισχύεται σε μεγάλο βαθμό που επιτυγχάνεται πολύ μεγάλη πίεση νερού.

Αυτή η ενίσχυση του νερού  είναι αισθητή μέχρι οικία κ. Πριτσίνη Χρήστου, πρατήριο Υγρών καυσίμων Αφού Γκόγκου κτλ.

Επίσης οι δεξαμενές της Αγίας Παρασκευής είναι πάντα γεμάτες με νερό, με αποτέλεσμα να είναι μεγάλη πίεση όσων υδρεύονται από το εν λόγω δίκτυο.

Σύντομα ευελπιστώ στην επίλυση και του ανάλογου ζητήματος που αντιμετωπίζει και η γειτονιά πέριξ της εκκλησίας του χωριού μας (ήδη το έχω συζητήσει με τον κ. Δήμαρχο), όπου θα δώσει λύση και στους εκεί διαμένοντες συγχωριανούς μας.

Αγαπητοί φίλοι,  η προσπάθεια θα συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, προς όλες τις κατευθύνσεις, πάντα σε συνεργασία με την Δημοτική Αρχή, όπως συμβαίνει όλα τα χρόνια, για το καλό του Τόπου που Αγαπούμε.

Με τιμή

Ο Πρόεδρος Παρακαλάμου

Μπίκας Χρ. Κωνσταντίνος