Σάββατο 20 Αυγούστου 2022

Κώστας Πάλας: Η οπτική του ελεύθερου χρόνου

 


Επειδή κάποιοι τολμούν να εμφανιστούν - αποκλειστικά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του απόλυτου ελέγχου τους - ως διδάκτορες για την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου θα τους υπενθυμίσουμε, με την ανάλογη προσαρμογή έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις συνθήκες, το #αεργία τεχνάσματα κατεργάζεται#.

Έτσι προέκυψαν καταστάσεις μελών - σκοπίμως διαμορφωμένες - που αριθμούσαν άλλοτε 223, άλλοτε 227 άλλοτε 285 και άλλοτε 296 μέλη.

Η ιστοσελίδα που ήταν στα προαπαιτούμενα από το 2016 είναι υπό κατασκευή το 2022.

Οι ορκωτοί λογιστές εισπράττουν 600€ κατ' έτος προκειμένου να συντάξουν σχετική έκθεση και να παρίστανται στη Γ.Σ. όπως προβλέπεται νόμω και άρθρω καταστατικού αλλά κάπως γίνεται και χάνουν το δρόμο και δεν εμφανίζονται να δώσουν εξηγήσεις στη Γ.Σ. εδώ και 4 κατ' ελάχιστον χρόνια.

Η Γ.Σ. το ισχυρότερο όργανο μετατράπηκε σε διακοσμητικό στοιχείο και αρνούνται τη σύγκληση της με σχεδιασμούς και μεθοδεύσεις.

Εκλήθη η Γ Σ. σε επαναληπτική συνεδρίαση για την 13 Αυγούστου 2022 και φρόντισαν να απουσιάζουν μέλος του διοικητικού συμβουλίου και 2 μέλη του εποπτικού συμβουλίου, ο λογιστής και φυσικά οι ορκωτοί λογιστές.

Έτσι γίνεται η αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου από τις μεθοδικές ενέργειες και τους σχεδιασμούς των αέργων σκεπτικιστών Αποδώσετε τους τα εύσημα!!!!

Για την πιστότητα

Κώστας Πάλλας