Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

Μπίκας Χρ. Κωνσταντίνος: Συνεχίζεται η προσπάθεια για την καλυτέρευση των συνθηκών διαβίωσης των συγχωριανών

 


Καλοπροαίρετη  η κριτική!

 

Προσπαθώ να μην έρχομαι σε αντιπαράθεση με όσους λένε διάφορα όσο αναφορά για την άσκηση των καθηκόντων μου ως Πρόεδρος.

Προσπαθώ.

Σε πολύ υψηλό ποσοστό καταφέρνω να μην πέφτω στην παγίδα ορισμένων...

Σε άλλες περιπτώσεις που η κριτική είναι καλοπροαίρετη κάθομαι τους ακούω, τους δίνω εξηγήσεις σε κάθε ερώτηση τους και μάλιστα τους ενθαρρύνω να συνεχίσουν να το πράττουν, γιατί μέσω των συζητήσεων και την  ανάδειξη των οποίων προβλημάτων που αφορά το χωριό μας, μόνο καλύτερο αποτέλεσμα θα φέρει.

Για άλλη μια φορά θα αναρτήσω το τι θα διοργανώσει η Κοινότητα μας φέτος το καλοκαίρι, με την βοήθεια του Δήμου.

Κλείνοντας, για το πανηγύρι του χωριού είμαστε σε αναμονή για το ποιος θα είναι διοργανωτής.

Η Ποδοσφαιρική ομάδα ή ο Πολιτιστικός Σύλλογος και θα γίνει εκ νέου συζήτηση με την πρόσκληση όλων των καλλιτεχνών του χωριού για την συμμετοχή τους.

Μόνο στην διοργάνωση του παραδοσιακού τραπεζιού συμμετέχει η Κοινότητα μας που διοργανώνεται στο κυλικείο της Εκκλησίας.

Επίσης θα διοργανωθεί μια Εθελοντική ημέρα καθαρισμού του χωριού και 5 Αυγούστου για τους μικρούς μας φίλους παιχνίδι κτλ.

Παράλειψή μου.

Δεν αναφέρθηκα στο θέμα των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Μόλις προχθές υπέγραψε ο εργολάβος και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα αρχίσουν την βελτίωση των γηπέδων  του Μπάσκετ, Βόλεϊ, διόρθωση της περίφραξης του 5Χ5, καθώς και κατασκευή νέας  αίθουσας για χρήση της ομάδας.

Με τιμή

Ο Πρόεδρος Παρακαλάμου

Μπίκας Χρ. Κωνσταντίνος