Σάββατο 2 Ιουνίου 2018

2ος Αγώνας Πανελλήνιου πρωταθλήματος αλιείας κυπρίνου στη λίμνη Παμβώτιδα


Ο 2ος Αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αλιείας Κυπρίνου 2018 θα διεξαχθεί από σήμερα έως και την Κυριακή 3 Ιουνίου στη Λίμνη Παμβώτιδα, από τον Αθλητικό Σύλλογο Ερασιτεχνών Αλιέων Ιωαννίνων.
Για την απρόσκοπτη τέλεση του αγώνα, την αποφυγή πρόκλησης τραυματισμών και υλικών ζημιών και ιδιαίτερα την παροχή στους αθλητές του αγώνα ίσων ευκαιριών διάκρισης ο Σύλλογος ενημερώνει τους συμπολίτες και τους επισκέπτες της πόλης μας ότι:
1. Σύμφωνα με τον Κανονισμό Αλιείας Κυπρίνου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας  (Ε.Ο.Υ.Δ.Α). 
 ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ η Ερασιτεχνική Αλιεία στον προαναφερθέντα χώρο  για όλους τους μη συμμετέχοντες στον αγώνα Ερασιτέχνες Αλιείς.
2. Απαγορεύεται η  διέλευση ποδηλάτων ώστε αφενός μεν να μην προκληθούν τραυματισμοί αφετέρου δε υλικές ζημιές στον εξοπλισμό των αθλητών.
3. Λόγω της εκτέλεσης ρίψεων με βαρίδια και του κινδύνου τραυματισμών παρακαλούμε να αποφεύγεται η προσέγγιση των θέσεων αλιείας -όπως αυτές ορίζονται από αριθμημένες πινακίδες και προειδοποιητικές ταινίες-από τρίτους.
Ο Σύλλογός ζητεί την κατανόηση συμπολιτών και επισκεπτών και τους ευχαριστεί προκαταβολικά.