Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

Ράγιο Θεσπρωτίας:Συνελήφθησαν τρία άτομα τα οποία εμπλέκονται σε υπόθεση εισαγωγής στη χώρα, μεταφοράς και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών

Κατασχέθηκε ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (1.026) γραμμαρίων καθώς και ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο 

Συνελήφθησαν, χθες (11-11-2017), από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 41χρονος ημεδαπός και δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 48 και 31 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό τη διακίνηση.
Ειδικότερα, χθες το πρωί στο Ράγιο Θεσπρωτίας, συνελήφθη ο 41χρονος ημεδαπός τη στιγμή που παραλάμβανε από τους δύο αλλοδαπούς, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους (1.026) γραμμαρίων, με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή της με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο αλλοδαποί είχαν εισάγει και μεταφέρει πεζή την παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών ενώ επιπρόσθετα στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων.
Συνολικά κατασχέθηκαν:
ένας σάκος με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (1.026) γραμμαρίων,
ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο,
τέσσερα κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.