Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

ΑΝΕΛ Ιωαννίνων: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 5ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης της Ηπείρου

Το 5ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης της Ηπείρου, που πραγματοποιήθηκε στα Γιάννενα 23-24 Οκτωβρίου, ολοκληρώθηκε με επιτυχία.
    Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με επικεφαλής τον Αντιπρόεδρο του κινήματος Παναγιώτη Σγουριδη, το Γενικό Διευθυντή Κώστα Συψή, τον Περιφεριάρχη Οργανωτικού Ηπείρου & Ιονίων Νήσων Γιάννη Ζήκο και με την παρουσία των Συντονιστικών Επιτροπών των Περιφερειακών Ενοτήτων της Ηπείρου και μελών του Εθνικού Συμβουλιου, συμμετείχαν με ολοκληρωμένες και κοστολογημένες προτάσεις, σε όλες τις θεματικές ενότητες και παρουσίασαν το όραμα τους για την Ήπειρο που είναι το "Αειφόρο χωριο" και έκανε ιδιαίτερη αίσθηση.
    Ο λαός της Ηπείρου, αγκάλιασε αυτή την πρωτόγνωρη δημοκρατική διαδικασία.
    Ο Πρωθυπουργός της χώρας, ανακοίνωσε στην χθεσινή του ομιλία, με το πέρας του συνεδρίου, τα έργα που θα δρομολογηθούν στο αμεσο μέλλον, ώστε η Ήπειρος να βγει από την απομόνωση και εκμεταλλευτεί τον φυσικό της πλούτο.
    Αξιοσημείωτη η στάση του Πρωθυπουργού κατά την είσοδό του στην αίθουσα και η θερμή χειραψία που αντάλλαξε με τον Παναγιώτη Σγουρίδη κάτι που αποδεικνύει για μια ακόμη φορά την έντιμη συνεργασία των δύο κυβερνητικών εταίρων.