Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

Κάλεσμα για τη «Λευκή Νύχτα», στην Πρέβεζα, το Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

Οι διοργανωτές υπόσχονται μια αξέχαστη βραδιά στο κέντρο της πόλης

Η Λευκή Νύχτα συνδιοργανώνεται για τρίτη χρονιά από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πρέβεζας ''Λύραυλος'', τον Eμπορικό Σύλλογο του Ιστορικού κέντρου Πρέβεζας και το Σύλλογο Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων Πρέβεζας στα πλαίσια της αυτοοργάνωσης.
Οι πρόεδροι των τριών συλλόγων που διοργανώνουν την εκδήλωση, Δημήτρης Λούπας, Θεοδώρα Παππά και Σπύρος Κόκκαλης αντίστοιχα, απευθύνουν κάλεσμα σε όλους να συμμετέχουν για να περάσουν μια αξέχαστη βραδιά στο κέντρο της Πρέβεζας.
Σύμφωνα με τους διοργανωτές πλάνα από την εκδήλωση θα μεταδοθούν από τηλεοπτικά κανάλια Πανελλήνιας εμβέλειας και από το Αγγλικό BBC.
Για φέτος έχουν προγραμματιστεί πολλά δρώμενα που θα δημιουργήσουν ένα ευχάριστο κλίμα σε όσους το ζήσουν.
Κεντρικό ρόλο θα έχει το μουσικό συγκρότημα Coconaut Rockers που θα παίζει balkan και άλλους ξεσηκωτικούς ρυθμούς στην κεντρική αγορά της πόλης, όπου τα καταστήματα θα πωλούν τα είδη τους σε πολύ χαμηλές τιμές και θα προσφέρουν κεράσματα στους επισκέπτες τους, ενώ θα υπάρχουν και μουσικά σχήματα έντεχνου, λαϊκού και δημοτικού τραγουδιού στην παραλία.
Χορευτές, μάγοι και ταχυδακτυλουργοί θα συμπληρώνουν το σκηνικό της γιορτής ενώ έχει προβλεφτεί και χώρος που διαμορφώνεται ήδη, με ενδιαφέροντα θέματα για τα μικρά παιδιά. Θα υπάρχουν αρκετές ευχάριστες εκπλήξεις ενώ θα λειτουργεί και έκθεση τοπικών προϊόντων και γαστρονομίας.
Η αφίσα για τη Λευκή Νύχτα  στην Πρέβεζα 2017, θα υπάρχει σε συγκεκριμένα σημεία με καλαίσθητα ταμπλό ώστε να αποφευχθεί η αφισορύπανση.

Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας