Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Γιάννενα: Καρδιολογικό Συνέδριο από την Παρασκευή 18 έως την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο «Epirus Palace»

Το ετήσιο Εκπαιδευτικό Καρδιολογικό Συνέδριο με τίτλο «Παρουσίαση Περιστατικών & Λήψη Κλινικών Αποφάσεων» θα λάβει χώρα από την Παρασκευή 18 έως την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο «Epirus Palace».
Το συνέδριο διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Μελέτης και Εκπαίδευσης στη Θρόμβωση και την Αντιθρομβωτική Αγωγή, την Α’ Καρδιολογική Κλινική του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, τον Περιφερειακό Καρδιολογικό Τομέα Βορειοδυτικής Ελλάδας και της Ομάδες Εργασίας της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας: Βαλβιδοπαθειών, Συγγενών Καρδιοπαθειών Ενηλίκων και Πνευμονικής Υπέρτασης - Ηλεκτροφυσιολογίας και Βηματοδότησης – Ηχωκαρδιολογίας - Καρδιακής Ανεπάρκειας. Πρόεδρος του Συνεδρίου είναι ο καθηγητής Καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Ι. Γουδέβενος και επιστημονικά υπεύθυνοι οι κ.κ. Κων/νος Παππάς, Διευθυντής ΕΣΥ, Β’ Καρδιολογική Κλινική Παν. Νοσοκομείου Ιωαννίνων, Ι. Παρίσης Επ. Καθηγητής Καρδιολογίας Παν/μίου Ιωαννίνων, Π. Κοραντζόπουλος, Επικ. Καθηγητής Καρδιολογίας Παν/μιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.
Οι εργασίες θα ξεκινήσουν αύριο, ώρα 08.00 και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή στη 13.00.
Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν.

• Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το επιστημονικό πρόγραμμα και τη διοργάνωση, υπάρχουν στην ιστοσελίδα: http://www.cardiologyseminar.gr/