Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Συνελήφθησαν πέντε άτομα σε περιοχές των Ιωαννίνων και της Άρτας, στο πλαίσιο συστηματικών ελέγχων για την αντιμετώπιση της διακίνησης και κατοχής εξαρτησιογόνων ουσιών

Συνελήφθησαν, το τελευταίο 24ωρο, σε περιοχές των Ιωαννίνων και της Άρτας, στο πλαίσιο καθημερινών συστηματικών αστυνομικών ελέγχων, πέντε ημεδαποί, ηλικίας 42, 22, 21, 27 και 29 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι 42χρονου ημεδαπού στο Κουτσελιό Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη (5,7) γραμμαρίων, ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους (0,9) μέτρων και δύο ναρκωτικά χάπια.
Στη δεύτερη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στον 22χρονο στα Ιωάννινα, ομοίως από περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων,βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (21,8) γραμμαρίων.
Στην τρίτη περίπτωση, στην Περιφερειακή Οδό Άρτας, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στον 21χρονο και στον 27χρονο, οι οποίοι επέβαιναν σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας,βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν τέσσερις συσκευασίες, με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (19,36) γραμμαρίων.
 Τέλος, στην τέταρτη περίπτωση, στην πόλη της Άρτας, μετά από αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε στον 29χρονο, ο οποίος επέβαινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. Άρτας, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.