Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Βρέθηκε ο γιος της 60χρονης που δολοφονήθηκε με 30 μαχαιριές στη Βούλα

Εντοπίστηκε πριν από λίγο στη Στιμάγκα Κορινθίας, δίπλα από το Βραχάτι, να περιφέρεται πεζός ο γιος της οικογένειας Ζώη, που φέρεται ως βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 60χρονης μητέρας του στη Βούλα.
Ο 25χρονος βρέθηκε καταβεβλημένος, να περπατά ξυπόλητος, ενώ είχε εγκαταλείψει το αυτοκίνητο στη Νεμέα. 
Ο 25χρονος μεταφέρεται στο Τμήμα.
Σημειώνεται ότι την άτυχη γυναίκα ανακάλυψε προχθές το απόγευμα στο υπόγειο της τριώροφης οικίας τους επί της οδού Ρόδου 67 στη Βούλα, ο ίδιος της ο σύζυγος μέσα σε μία λίμνη αίματος.  

Σε κατάσταση σοκ ειδοποίησε την Αστυνομία και σύντομα στο σημείο έφτασε κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και ιατροδικαστής. Η γυναίκα ήταν άγρια δολοφονημένη με τουλάχιστον 30 μαχαιριές στην κοιλιακή χώρα και με έντονα τα σημάδια πάλης.
Η σορός της φαινόταν να είχε μεταφερθεί, ενώ ο δράστης αποπειράθηκε, φαίνεται, να της βάλει φωτιά στο υπόγειο και να κάψει το σώμα της, η οποία όμως είχε σβήσει και είχε μισοκάψει τα ρούχα της. 
Στο σημείο δεν βρέθηκε μαχαίρι,  ωστόσο οι άντρες του Ανθρωποκτονιών πήραν μαζί τους τα μαχαίρια της κουζίνας για να εξεταστούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια ως πιθανά όργανα του φόνου.
Στο σπίτι, το ζευγάρι δεν απασχολούσε κάποιον εργαζόμενο, ενώ δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης ή ληστείας, έτσι σύντομα και λόγω της αγριότητας που εμφάνιζε η σκηνή του εγκλήματος, τα κίνητρα θεωρήθηκαν ως μάλλον προσωπικά.
Όλα τα παιδιά της οικογένειας που μένουν σε διαφορετικά σπίτια, με το που ενημερώθηκαν για το τραγικό γεγονός εμφανίστηκαν στο σημείο, εκτός από τον 25χρονο γιο του θύματος.


ΠΗΓΗwww.star.gr