Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Ιωαννιτών από τον υποψήφιο δήμαρχο τον κ. Τάκη Τασιούλα

Παρουσιάζουμε σήμερα τα πρώτα 104 ονόματα του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Ιωαννιτών, του ψηφοδελτίου που στηρίζεται από το ΚΚΕ.  Πρόκειται για αγωνιστές της ζωής, άνεργους, εργάτες, απολυμένους, αυτοαπασχολούμενους, συνταξιούχους, νέους και νέες (είναι χαρακτηριστικό ότι 14 από τους υποψήφιους είναι άνεργοι, κατά κύριο λόγο νέοι επιστήμονες), όλοι με ενεργό συμμετοχή στον αγώνα: Στους τόπους δουλειάς, στους εργατικούς κλάδους του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, μέσα από το εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα, το κίνημα των αγροτών, των αυτοαπασχολούμενων, από τον επιστημονικό χώρο, από το κίνημα των γυναικών, των φοιτητών, των σπουδαστών.

Όλοι εμείς σήμερα δώσαμε από  τα χαράματα τη μάχη για την οργάνωση και την περιφρούρηση της απεργίας κόντρα στην εργοδοτική τρομοκρατία, τον παλιό και τον νέο εργοδοτικο-κυβερνητικό συνδικαλισμό, τους απεργοσπάστες που φιγουράρουν στα ψηφοδέλτια των υποψηφίων της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, του ΣΥΡΙΖΑ, των δήθεν ανεξάρτητων.
Όλοι μαζί θα δώσουμε τη μάχη, να ενισχυθεί το ΚΚΕ, να αναδειχθεί ισχυρή η εργατική λαϊκή αντιπολίτευση ενάντια στην πολιτική της Ε.Ε., των σημερινών και αυριανών κυβερνήσεων του Ευρωμονόδρομου. 
Καλούμε τους Γιαννιώτες με την ψήφο τους να καταδικάσουν αυτούς που εφαρμόζουν μέχρι κεραίας  την πολιτική της Ε.Ε στον Δήμο,  τις παρατάξεις των κυρίων Μπέγκα-Φίλιο που στηρίζονται από το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ και του κυρίου  Γκόντα που στηρίζεται από τη ΝΔ. Να καταδικάσουν όλους αυτούς που εμφανίζονται ως νέοι και άφθαρτοι.
Η πολιτική που υπηρετούν είναι παλιά και δοκιμασμένη, είναι βαθιά αντιλαϊκή. Είναι η φοροληστεία που έχουν επιβάλλει όλα αυτά τα χρόνια στον Γιαννιώτικο λαό. Είναι το ακριβό νερό, τα δυσβάσταχτα δημοτικά τέλη, η πλήρης ανταποδοτικότητα στις κοινωνικές υπηρεσίες, οι ιδιωτικοποιήσεις, το τσάκισμα των εργασιακών σχέσεων και οι απολύσεις εργαζομένων
Είναι δοκιμασμένοι και στην στήριξη του μεγάλου κεφαλαίου, με αποφάσεις που ορίζουν οι εταιρίες εμφιάλωσης ΒΗΚΟΣ και ΧΗΤΟΣ να πληρώνουν το 1/3 των ανταποδοτικών τελών που πληρώνουν τα μικρομάγαζα. Δίνουν τα πάντα σε αυτούς που μειώνουν μισθούς, που απολύουν ακόμα και για ένα μπουκάλι νερό όπως έκανε ο κ. Σεπετάς στο Βίκο.
Μαζί επέβαλλαν και διατήρησαν την ελεγχόμενη στάθμευση σε όλη την πόλη, μαζί θα επιβάλουν χαράτσια ακόμα και στον αέρα που αναπνέουμε.
Χρησιμοποίησαν την Δημοτική Αστυνομία για να φοροεισπράττουν από τα μικρομάγαζα και έδωσαν γη και ύδωρ σε τραπεζικούς και επιχειρηματικούς ομίλους.
Κάλεσαν τα ΜΑΤ να χτυπήσουν τους εργαζόμενους της ΑΔΕΙ που διεκδικούσαν το δικαίωμα στην δουλειά και το ταξικό κίνημα που τους στήριξε. Τους εργαζόμενους που η προηγούμενη Δημοτική Αρχή της ΝΔ κρατούσε ομήρους και η σημερινή του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ απέλυσε. Κι έρχονται σήμερα να κάνουν εμπόριο ελπίδας στους άνεργους που η πολιτική που εφάρμοσαν και στηρίζουν τους οδηγεί στην ανεργία, την ανέχεια και την εξαθλίωση.
Είναι αυτοί, που στο όνομα της ανταγωνιστικότητας και της επιχειρηματικότητας προωθούν την ανακύκλωση και το μοίρασμα της ανεργίας, προσλαμβάνοντας εκατοντάδες 5μηνίτες εργαζόμενους της κοινωφελούς εργασίας.
Αυτοί που από τη μία, στηρίζουν την αντιλαϊκή πολιτική της Ε.Ε. και των κυβερνήσεων του Ευρωμονόδρομου, και από την άλλη προσβάλουν βάναυσα την αξιοπρέπεια του λαού μας μετατρέποντάς τον σε επαίτη, με τις λεγόμενες κοινωνικές δομές διαχείρισης της φτώχειας όπως τα κοινωνικά παντοπωλεία και τους λαχανόκηπους 
Οι Γιαννιώτες με την ψήφο τους πρέπει να καταδικάσουν και τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νάτση, τον πανταχού απόντα από τα βάσανα και τους αγώνες του λαού στην πόλη.
Αυτός και το κόμμα του προσπαθούν να εμφανιστούν σαν σωτήρες την ίδια ώρα που έχουν βάλει πλάτη για την ανατροπή των εργασιακών σχέσεων, για το τσάκισμα των μεροκάματων, για την προώθηση της αντιλαϊκής πολιτικής της Ε.Ε. και του κεφαλαίου, όπως των Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων για τις οποίες μάλιστα χαιρέτισαν τη Δημοτική Αρχή που τις προωθεί.
Οι Γιαννιώτες όμως πρέπει να καταδικάσουν με την ψήφο τους και όλους εκείνους που εμφανίζονται σαν «ανεξάρτητοι» και «ακομμάτιστοι», που όχι απλά δεν προέρχονται από παρθενογέννηση αλλά αποτελούν γνωστά στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.
Τέλος πρέπει να δώσουν και μια ηχηρή απάντηση στην προξενήτρα της Ενότητας της Αριστεράς, τον κ. Σκοπούλη που καλούσε και το ΚΚΕ να συμμαχήσει σε βάρος του λαού και στο τέλος πήρε ο ίδιος διαζύγιο από τους συνοδοιπόρους τους.
Για εμάς το γεγονός ότι το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στηρίζεται από το ΚΚΕ είναι τίτλος τιμής. Είναι εγγύηση ότι η ψήφος του λαού θα γίνει δύναμη για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του, για την ανασύνταξη και  την αντεπίθεση του λαϊκού κινήματος.  
Για εμάς, η μάχη των εκλογών δίνεται ενιαία, και είναι μάχη που θα τη δώσουμε σαν ένας άνθρωπος, όλοι μια γροθιά, μέσα στο λαό, στους τόπους δουλειάς, στους κλάδους, στα εργοστάσια,  στα γραφεία, στις υπηρεσίες, στα μαγαζιά, στα σχολεία, στις σχολές, στα νοσοκομεία, στις γειτονιές, στα χωριά. 
Παντού όπου ζει και εργάζεται, μορφώνεται, υποφέρει και στενάζει η εργατική λαϊκή οικογένεια, η νεολαία της πόλη μας
Εκεί όπου ζουν και δρουν οι υποψήφιοί μας, πλάι στους ανθρώπους με τους οποίους συναντηθήκαμε σε μικρούς και μεγάλους αγώνες της Εργατικής Τάξης, των ανέργων, της αγροτιάς, των αυτοαπασχολουμένων, της νεολαίας, των γυναικών. Αγώνες που δώσαμε για τα επείγοντα και οξυμένα προβλήματα του λαού, για να σταματήσουμε τις διακοπές ρεύματος και νερού στα φτωχά νοικοκυριά, για το εισόδημα, την ανεργία, την Υγεία και Πρόνοια, την Παιδεία, τα προβλήματα των νέων ζευγαριών, της προστασίας της μητρότητας.
Είναι μάχη για ισχυρό ΚΚΕ παντού:
Στις Ευρωεκλογές, την περιφέρεια και το Δήμο Ιωαννιτών.
Είναι μάχη για να δυναμώσει η φωνή της Εργατικής Τάξης και των λαϊκών στρωμάτων.
Καλούμε τους Γιαννιώτες, ακόμα κι αν δεν συμφωνούν σε όλα μαζί μας, να δουν ξεκάθαρα τη διαχωριστική γραμμή που από τη μια είναι όλοι αυτοί που δίνουν γη και ύδωρ για την ανάκαμψη της κερδοφορίας του κεφαλαίου πάνω στα συντρίμμια των εργατικών δικαιωμάτων, σε βάρος του περιβάλλοντος και των φυσικών πόρων και από την άλλη πλευρά βρίσκονται αυτοί που παλεύουν για να αναχαιτίσουν τα αντιλαϊκά μέτρα, να ανοίξει ο δρόμος για την αναγέννηση του εργατικού λαϊκού κινήματος, για τη λαϊκή συμμαχία που στόχο έχει την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών.
Καλούμε την Εργατική Τάξη, τους αυτοαπασχολούμενους, βιοτέχνες έμπορους, τους φτωχούς αγρότες, τους νέους και τις γυναίκες των λαϊκών στρωμάτων, τους άνεργους και τις άνεργες, να μετατρέψουν την εκλογική μάχη σε αφετηρία ανάκαμψης και αναγέννησης του εργατικού λαϊκού κινήματος, αντεπίθεσης του λαού.
Να εμπιστευθούν το ΚΚΕ, να δώσουν μαχητικά την ψήφο τους στις ευρωεκλογές.
Να αναδείξουν πανίσχυρα τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης στην περιφέρεια Ηπείρου με υποψήφια περιφερειάρχη την Όλυ Τσουμάνη και υπ. Αντιπεριφερειάρχη το Γιωργο Πρέντζα.
Να στηρίξουν μαχητικά το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Ιωαννιτών.
Να σκεφτούν ότι αύριο, ο εργάτης και η εργάτρια, ο άνεργος και η άνεργη, ο νέος και η νέα, όσο πιο ισχυρό έχουν δίπλα τους  το ΚΚΕ, τόσο πιο αποτελεσματικά θα εμποδίζουν και θα αντιπαλεύουν την αντιλαϊκή πολιτική.
Όσο πιο ισχυρό αναδειχθεί από όλες τις κάλπες το ΚΚΕ, τόσο πιο γρήγορα θα προχωρήσει η αντεπίθεση του λαού, για να αναμετρηθεί αποτελεσματικά και νικηφόρα με την εξουσία των μονοπωλίων, την Ε.Ε. τις κυβερνήσεις του Ευρωμονόδρομου.
Για να βαδίσει ο λαός, με τη δικιά του οργάνωση και συμμαχία, στο δρόμο για την κατάκτηση της δικής του εξουσίας
Για αποδέσμευση από την Ε.Ε. για τη μονομερή διαγραφή του χρέους για την κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων.
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ-ΙΔΙΟΤΗΤΑ-ΜΑΖΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗ: ΑΝΕΡΓΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ: ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ
ΑΡΙΔΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ: ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ
 ΒΑΜΒΕΤΣΟΣ ΣΤΑΘΗΣ: ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ-ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ
ΒΑΝΟΥΣΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ-ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ Δ.Σ. ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΒΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΒΛΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: ΑΝΕΡΓΟΣ
ΒΛΑΧΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ: ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ- ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΒΕ ΙΩΝΝΙΝΩΝ
ΒΟΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ
ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
ΓΕΩΡΓΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ-ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ
ΓΚΑΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ: ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ
ΓΚΕΛΙΑΣ ΑΝΔΡΟΚΛΗΣ:ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ-ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΕΠΟΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ – ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΙΝΤΖΟΥ
ΓΚΙΖΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ: ΕΜΠΟΡΟΣ
ΔΟΥΒΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ: ΑΝΕΡΓΟΣ
ΔΟΥΒΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
ΔΡΟΥΔΕΣ ΑΝΤΩΝΗΣ: ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ- ΜΕΛΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ/ΤΜΗΜΑ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΕΥΑΓΓΕΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ: ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ
ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ: ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΠΑΣΕΒΕ
ΖΑΓΟΡΙΣΙΟΥ ΜΑΡΙΝΑ: ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ: ΕΜΠΟΡΟΣ-ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΖΗΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ: ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΖΩΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ: ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
ΖΩΤΟΥ ΞΑΝΘΗ: ΑΝΕΡΓΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ-ΜΕΛΟΣ Δ.Σ.  ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (ΟΓΕ)
ΗΛΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ: ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ-ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ
ΗΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: ΕΜΠΟΡΟΣ
ΘΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ: ΛΟΓΙΣΤΗΣ-ΜΕΛΟΣ ΔΟΙΚΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΛΟΓΙΣΤΩΝ
ΚΑΛΥΒΟΠΟΥΛΟΥ ΞΕΝΙΑ: ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ  ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ-ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (ΟΓΕ)
ΚΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟ
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ ΙΩΑΝΝΑ: ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ: ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
ΚΑΡΑΚΙΤΣΙΟΣ ΧΑΡΗΣ: ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ-ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ
ΚΑΡΑΜΑΝΗ ΜΑΙΡΗ: ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΗ
ΚΑΡΑΜΑΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ: ΑΝΕΡΓΗ
ΚΑΣΚΑΦΕΤΟΥ ΡΟΔΑΝΘΗ: ΑΝΕΡΓΗ ΧΗΜΙΚΟΣ
ΚΑΤΣΙΟΥ ΛΥΔΙΑ: ΑΝΕΡΓΗ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
ΚΛΙΤΣΙΝΑΡΗΣ ΣΠΥΡΟΣ: ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
ΚΟΝΤΑΞΗΣ ΤΑΣΟΣ: ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ-ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΟ ΕΚΙ
ΚΟΝΤΟΥ ΓΛΥΚΕΡΙΑ: ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.  ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ
ΚΟΣΙΝΑ ΑΝΝΑ: ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
ΚΡΙΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΝΘΗ: ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ-ΜΕΛΟΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΜΕ ΕΜΠΟΡΙΟΥ–ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΚΩΣΤΑΓΙΑΝΝΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ: ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
ΚΩΣΤΑΔΗΜΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ: ΣΠΟΥΔΑΣΤΗΣ ΙΕΚ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ- ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ-ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ
ΛΕΤΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
ΛΕΥΤΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΑ: ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟ- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ-ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ  ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΛΥΚΟΣ ΝΙΚΟΣ: ΑΝΕΡΓΟΣ  ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ
ΜΑΡΓΙΩΛΑΣ ΜΑΝΘΟΣ: ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ
ΜΑΧΤΣΙΡΑ ΤΣΟΗ-ΓΙΟΛΑΝΔΑ: ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
ΜΗΤΣΙΜΑΡΗ ΣΕΒΑΣΤΗ (ΤΑΤΙΑΝΑ): ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΗ-ΜΕΛΟΣ Δ.Σ.  ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΜΙΣΙΟΣ ΗΛΙΑΣ: ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ
ΜΟΚΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ: ΦΑΡΜΑΚΟΥΠΑΛΛΗΛΟΣ-ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΜΠΑΖΑΚΑΣ ΚΩΣΤΑΣ: ΧΗΜΙΚΟΣ-ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΧΗΜΕΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
ΜΠΑΘΕΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ
ΜΠΑΚΑΝΙΑΡΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ: ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΜΠΕΣΤΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
ΜΠΛΕΤΣΑ ΜΑΡΙΑ: ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
ΝΑΚΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ: ΑΡΓΥΡΟΧΩΟΣ
ΝΑΚΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ: ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ-ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΝΑΟΥΜΗ ΝΕΚΤΑΡΙΑ: ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΣΕ 5ΜΗΝΑ
ΝΑΣΤΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ-ΜΕΛΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ/ΤΜΗΜΑ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΝΑΣΤΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ: ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ: ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ: ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
ΝΙΚΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ: ΑΝΕΡΓΗ-ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ- ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ  ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΝΙΚΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ: ΑΝΕΡΓΗ
ΝΤΑΚΑΛΕΤΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ: ΑΝΕΡΓΗ-ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (ΟΓΕ)
ΝΤΟΒΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ
ΝΤΟΝΤΟΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ:ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ-ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΟΑΕΕ
ΠΑΝΤΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ: ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΠΑΝΤΗ ΣΤΕΛΛΑ: ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
ΠΑΠΑΗΛΙΑ ΑΡΤΕΜΗΣΙΑ: ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ: ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟ
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ: ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ
ΠΑΠΠΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΣ
ΠΑΠΠΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΡΓΑΤΡΙΑ
ΠΑΠΠΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
ΠΑΠΠΑΣ ΜΑΚΗΣ: ΔΙΔΑΚΤΟΡΑΣ- ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ- ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΕΝΩΣΗΣ ΧΗΜΙΚΩΝ
ΠΑΠΠΑΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΠΑΠΠΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ: ΓΙΑΤΡΟΣ-ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΕΝΩΣΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΡΑΤΣΙΚΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ: ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ- ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
ΣΑΡΡΕΑ ΑΡΓΥΡΩ:ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
ΣΙΜΟΣ ΤΑΣΟΣ: ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΥΜΕΝΟΣ
ΣΙΩΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΔΕΗ
ΣΠΥΡΟΥ ΑΘΗΝΑ: ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΗ-ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ-ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΟΕΒΕ Ν. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ-ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΟΕΒΔΣΕΝ
ΣΠΥΡΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗΣ: ΤΑΞΙΤΖΗΣ
ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΑΓΝΗ: ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ
ΣΦΕΤΑΝΗ ΑΝΘΗ-ΟΥΡΑΝΙΑ: ΟΙΚΙΑΚΑ
ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ: ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ
ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ: ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ
ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ
ΤΖΙΜΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ
ΤΟΨΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ: ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΕ 5ΜΗΝΟ
ΤΡΑΝΤΖΑΣ  ΓΙΩΡΓΟΣ: ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΟΤΕ
ΤΣΑΓΚΑΣ ΚΩΣΤΑΣ: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ
ΤΣΙΑΚΤΣΙΡΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ: ΦΟΙΤΗΤΗΣ-ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΤΣΙΓΑΡΑΣ ΚΩΣΤΑΣ: ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ
ΤΣΙΓΑΡΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ: ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΟΤΑ
ΤΣΙΓΑΡΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ: ΛΟΓΙΣΤΗΣ
ΤΣΙΚΑΡΗ ΙΩΑΝΝΑ: ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ
ΤΣΙΟΤΣΙΚΑΣ ΝΑΟΥΜ (ΜΑΚΗΣ): ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΣ
ΤΣΙΟΤΣΙΚΑΣ ΝΙΚΟΣ: ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
ΤΣΟΤΣΟΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ (ΓΡΙΓΚΟΡ): ΑΝΕΡΓΟΣ
ΦΑΤΟΥΡΟΥ ΜΑΡΙΑ: ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ-ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ
ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΦΑΝΗΣ: ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ