Κυριακή 19 Μαΐου 2013

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 0-1

Καληνύχτα «Τούμπα»,
καλημέρα Champions League
Με γκολ του Λίλα στο 88' "βλέπει" Champions League

Ο ΠΑΟΚ είχε μεγάλο πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων και κάθε προσπάθειά του έπεφτε πάνω στην οργανωμένη άμυνα του ΠΑΣ και δικαιολογημένα δυσανασχετούσαν οι λιγοστοί φίλαθλοι που πήγαν στην Τούμπα.

 Στο πρώτο ημίχρονο ξεχωρίζουν για τον ΠΑΟΚ, οι φάσεις του σουτ του Σαλπιγγίδη στο 36' που σταμάτησε ο Φεγκρούς και αυτό του Καμαρά από κοντά στο 41', το οποίο σταμάτησε με κόντρα ο Μπέριος.
 Στο δεύτερο το παιχνίδι απέκτησε καλύτερο ρυθμό και σε αυτό βοήθησε ο ΠΑΣ που άρχισε δειλά-δειλά να κρατά μπάλα και να κερδίζει μέτρα.

Στο  60' η φάση του Κάτσε που νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Φεγκρούς.
 Οι επόμενες φάσεις που ο ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία για το γκολ ήταν αυτή του 72ου λεπτού με το φάουλ του Βούκιτς και φυσικά του 83' με τον Αθανασιάδη να σημαδεύει το δοκάρι μετά τη σέντρα του Κατσουράνη.
Ο Λίλα στο 88ο λεπτό σκόραρε, «παγώνοντας» την Τούμπα γράφοντας το 0-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΑΟΚ (Γεωργιάδης): Γλύκος, Έτο, Λίνο, Κατσουράνης, Σιλντελφέλντ, Λάζαρ (68' Αποστολόπουλος), Κάτσε, Λόρενς (Βούκιτς 46'), Καμαρά, Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης (56' Ολίσε)
ΠΑΣ Γιάννινα (Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Ντάσιος, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Μπέριος, Ρουμπουλάκου, Λίλα, Βίλα, Τσουκαλάς (62' Κοροβέσης), Νικλητσιώτης (Ντε Βινσέντι 86'), Γιάκος (74' Νάκος)