Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Ταυτοποιήθηκε ο ένας από τους δράστες της ένοπλης ληστείας που έλαβε χώρα σε πολυκατοικία στα Ιωάννινα τα ξημερώματα της 22-11-2012

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 31χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως ένας από τους δράστες της ένοπλης ληστείας που έλαβε χώρα σε οικία στα Ιωάννινα τα ξημερώματα της 22-11-2012.
Ειδικότερα, από την έρευνα της συγκεκριμένης υπηρεσίας σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών (ΤΕΕ) της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Ηπείρου, προέκυψε ότι ο 31χρονος είναι ο ένας από τους δράστες της ληστείας, ο οποίος μαζί με δύο συνεργούς του, διέρρηξαν δύο διαμερίσματα σε πολυκατοικία στην πόλη των Ιωαννίνων και με την απειλή μαχαιριού και περιστρόφου, ακινητοποίησαν (3) ημεδαπές και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, τιμαλφή και χρυσαφικά.
Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της ληστείας, της παράνομης οπλοκατοχής και οπλοφορίας, η οποία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Ιωαννίνων.
Οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για την ανακάλυψη και των υπολοίπων δραστών της ληστείας συνεχίζονται ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες παράνομες πράξεις.
Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.