Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Τεκτονίδου προς Παπανδρέου: «Δεν είσαι ο Γιώργος που αγαπούσα μια φορά»


Επιστολή κόλαφος για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ

Η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ με την επιστολή της ειρωνεύεται τον Γιώργο Παπανδρέου σε απίστευτο βαθμό ακόμα και με αφιερώσεις τραγουδιών. Με μία επιστολή καταπέλτη η διαγραφείσα βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Κυριακή Τεκτονίδου "στολίζει" με όλη τη σημασία της λέξεως τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και τον Γιώργο Παπανδρέου λέγοντας πως είναι ένα μεταλλαγμένο κόμμα που έχει πάρει διαζευκτήριο μια για πάντα από την κοινωνία.
Η βουλευτής η οποία δεν συμμετείχε στην κρίσιμη ψηφοφορία για το μνημόνιο εμφανίστηκε ιδιαίτερα καυστική με τον πρόεδρο του κόμματος, λέγοντας με σαφή ειρωνική διάθεση πως με την αποχή της τον βοήθησε να βρει τις χαμένες ηγετικές του δεξιότητες.
Αναφερόμενη στον κόσμο, δήλωσε ότι λυπάται που παρέσυρε τον κόσμο να ψηφίσει ένα κόμμα που σήμερα έχει υποστεί μετάλλαξη, ενώ στο τέλος της επιστολής της, χάρισε και δύο λαϊκά άσματα στον Γιώργο Παπανδρέου.
Το πρώτο είναι το "μου χρωστάς δε σου χρωστάω , έχε γειά , σε χαιρετάω" και το δεύτερο με νόημα είναι το "Δεν είσαι ο Γιώργος που αγαπούσα μια φορά".