Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Super League: Εργοτέλης - ΠΑΣ Γιάννινα 2-1

Δίχως να χρειαστεί να φτάσει σε υψηλά επίπεδα απόδοσης ο Εργοτέλης πήρε τη νίκη με 2-0 απέναντι σε έναν ΠΑΣ Γιάννινα που έπαιζε σαν υπνoτισμένος και αντέδρασε μετά τα 2 γκολ. Ο Εργοτέλης ξεκίνησε με ευκαιρία από τα αποδυτήρια. Στο 7ο δευτερόλεπτο ο Φραγκουλάκης με σουτ έξω από την περιοχή έφτασε κοντά στο πιο γρήγορο γκολ του πρωταθλήματος αλλά ο Φεγκρούς απομάκρυνε σε κόρνερ.
Ο αρχηγός του Εργοτέλη αυτό που δεν κατάφερε στο ξεκίνημα του αγώνα το πέτυχε στο 15ο λεπτό, μετά από φανταστικό τακουνάκι του Μπούντιμιρ που του έστρωσε την μπάλα στο αριστερό πόδι. Το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής κατέληξε στα δίχτυα του ΠΑΣ Γιάννινα.
Το πρώτο ημίχρονο κύλησε δίχως άλλη μεγάλη στιγμή. Την παρουσία των φιλοξενούμενων την καταλάβαμε μόνο στο από μια συνεργασία του Μπακαγιόκο με τον Βίλα η οποία σταμάτησε στο τάκλιν του Γιαλούση.
Τα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους ήταν εντελώς αποκρουστικά. Καμία φάση, συνεργασία ή ατομική ενέργεια.
Στο 63' ο Φραγκουλάκης με εκτέλεση φάουλ σημάδεψε τον Κατσικοκέρη, ο οποίος πήδηξε μαζί με τον Κώτσιο στη μικρή περιοχή και ο αμυντικός του ΠΑΣ έκανε λάθος εκτίμηση και με κεφαλιά κάρφωσε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.
Η αντίδραση του "Άγιαξ της Ηπείρου" ξεκίνησε στο 70ο λεπτό είχε πρωταγωνιστή τον Μπακαγιόκο. Ο έμπειρος επιθετικός στο 69΄έχασε μοναδικό τετ-α-τετ με τον Καβουσάκη στέλνοντας την μπάλα άουτ.
Στην προσπάθεια του ΠΑΣ να μειώσει ο Λεάλ έκανε παρέμβαση και με τεχνικό σουτ από τη μεγάλη περιοχή είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι.
Στο 76' και πάλι ο Μπακαγιόκο, δεν μπόρεσε να νικήσει το νεαρό τερματοφύλακα του Εργοτέλη. Ο Ιβοριανός επιθετικός μετά τις χαμένες ευκαιρίες, κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε και βρήκε στόχο. Στο 80ο λεπτό ο ΠΑΣ μείωσε σε 2-1 και το ματς έγινε θρίλερ.
Στο 83' ο Σαρρής που νωρίτερα έκανε το πέναλτι, σταμάτησε με χέρι την μπάλα στη μεσαία γραμμή και είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα μέσα σε τρία λεπτά.
Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Καβουσάκης, Βίσιο, Κουτσιανικούλης, Ολίσε, Σασιασβίλι, Φραγκουλάκης, Σαρρής, Γιαλούσης, Κατσικοκέρης, Μπούντιμιρ, Μπέτο.
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Φεργκούς, Λίλα, Κώτσιος, Πάντος, Βίλα, Ντε Βινσέντι, Τζημόπουλος, Μπακαγιόκο, Κεϊτά, Γεωργίου, Σκαρντοβέλι.

ΠΗΓΗ: http://www.contra.gr/