Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: Συλλήψεις παράνομων μεταναστών – διακινητή


Συνελήφθησαν, βραδινές ώρες χθες, στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, ένας 19χρονος και δύο 18χρονοι αλλοδαποί, χωρίς νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
Ο εντοπισμός των ανωτέρω αλλοδαπών έγινε από τον οδηγό, κατόπιν διενέργειας ελέγχου του Φ/Γ οχήματος του, έμπροσθεν του καταπέλτη Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, όπου και διαπίστωσε ότι ανάμεσα στα αξόνια και την μπαγκαζιέρα του επικαθήμενου ήταν κρυμμένοι οι τρεις αλλοδαποί.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας κατά την αυτόφωρη διαδικασία.
Επίσης, συνελήφθησαν, βραδινές ώρες χθες, στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας από το γραφείο Ασφαλείας της Λιμενικής Αρχής, 24χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος διότι διαπιστώθηκε να μεταφέρει μία (01) αλλοδαπή που συνόδευε τα τρία (03) ανήλικα τέκνα της, και οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, διενεργείται προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, ενώ το όχημα καθώς και τα αναφερόμενα ταξιδιωτικά έγγραφα κατασχέθηκαν.