Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Καίριο πλήγμα στα κυκλώματα διακίνησης ηρωίνης

Τις βραδινές ώρες της Πέμπτης συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων τρεις 33χρονοι στην κατοχή των οποίων βρέθηκε ποσότητα ηρωίνης συνολικού βάρους 3,3 γραμμαρίων, σε δύο χάρτινες συσκευασίες.


Σε έρευνες που ακολούθησαν στα σπίτια δύο εκ των τριών δραστών βρέθηκε και κατασχέθηκε στο σπίτι του ενός μισό ναρκωτικό χάπι.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι είχαν προμηθευθεί τις ναρκωτικές ουσίες από έναν 28χρονο, ο οποίος συνελήφθη στη συνέχεια έξω από το σπίτι του και ύστερα από σωματική έρευνα βρέθηκε να κατέχει το χρηματικό ποσό των 2.460 ευρώ, το οποίο και κατασχέθηκε ως προϊόν προερχόμενο από εγκληματική δραστηριότητα.


Στην έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 28χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χάρτινη συσκευασία που περιείχε ποσότητα ηρωίνης βάρους 2,2 γραμμαρίων, υπολείμματα ηρωίνης σε σελίδες βιβλίου και τηλεκάρτες συνολικού βάρους ενός γραμμαρίου, ¾ ναρκωτικού χαπιού, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, ένα περίστροφο κρότου και 22 αβολίδωτα φυσίγγια.


Συνελήφθησαν επίσης ένας 52χρονος και ένας 57χρονος, οι οποίοι κατά τη στιγμή της σύλληψης του 28χρονου, επιτέθηκαν στους αστυνομικούς προκειμένου να αποτρέψουν τη σύλληψη του.
Επίσης, και μία 22χρονη, η οποία, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, πριν πραγματοποιηθεί έρευνα από τους αστυνομικούς στο σπίτι του 28χρονου, πέταξε στη λεκάνη της τουαλέτας ποσότητα ηρωίνης βάρους δέκα γραμμαρίων.