Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Αναβολή στο ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός

Η Γενική Γραμματεία Προστασίας του Πολίτη εισηγήθηκε την οριστική αναβολή του αγώνα, κάτι που κοινοποιήθηκε στον υφυπουργό αθλητισμού και έτσι αποφασίστηκε να μην γίνει το παιχνίδι στα Γιάννενα.
Τόσο η Super League, όσο οι ομάδες και η Αστυνομία περίμεναν την εισήγηση της Προστασίας του Πολίτη, έτσι ώστε να αναβληθεί οριστικά το παιχνίδι του ΠΑΣ με τον Λεβαδειακό.
Ο αρμόδιος φορέας ενημέρωσε τον υφυπουργό αθλητισμού Σταύρο Κοντονή και αυτός με τη σειρά του έδωσε το "οκ" έτσι ώστε το παιχνίδι να πραγματοποιηθεί σε ημερομηνία που θα οριστεί σύντομα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Κατόπιν εξαιρετικά επείγοντος αιτήματος του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη και κατόπιν εισηγήσεως του συντονιστικού οργάνου Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Ιωαννίνων ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής αποφάσισε την αναβολή του σημερινού ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΣ Γιάννενα-Λεβαδειακού, για λόγους δημόσιας ασφάλειας και προκειμένου να προστατευτούν φίλαθλοι και αθλούμενοι από τη συνεχιζόμενη έντονη σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή.

Στην απόφαση αναβολής συναίνεσε αμέσως και η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος Super League δια του προέδρου της κ. Γεωργίου Στράτου".