Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Η απάντηση του EpirusGate στις στημένες συκοφαντικές “διώξεις” του... “γνωστού-άγνωστου” βουλευτή της Ηπείρου

Τη στιγμή που το πολιτικό σύστημα της χώρας καταρρέει και οι πολίτες βλέπουν καθημερινά τη ζωή τους να συρρικνώνεται, ο “γνωστός-άγνωστος” βουλευτής της Ηπείρου, πασχίζει να διασώσει στις προσεχείς εκλογές το... “τομάρι” του, δηλαδή την παχυλά αμοιβόμενη θεσούλα του, ως... εθνοπατέρας!!!
Σε αυτή την απεγνωσμένη προσπάθειά του και με δεδομένο τον πανικό που τον έχει κυριεύσει, βλέποντας τη σίγουρη αποτυχία του, δεν έχει κανένα ηθικό φραγμό να επιδοθεί σε... πατροπαράδοτες συνταγές λάσπης και σπίλωσης γνωστών προσώπων της πόλης, οι οποίοι ουδεμία σχέση έχουν με τα όσα ευφάνταστα και ψευδή σενάρια ο ίδιος καταγγέλει σε βάρος τους.
Επειδή λοιπόν δεν μπορούσε να φιμώσει, ό,τι του ασκεί πολιτική κριτική, προσπαθεί μέσα από ανακρίβειες και ατεκμηρίωτες προκάτ κατηγορίες να... “κατεβάσει” από το διαδίκτυο, ιστολόγια στοχοποιώντας άδικα πολίτες που δεν εξυπηρετούν επικοινωνιακά τις μικροπολιτικές σκοπιμότητες και φιλοδοξίες του.
Γι' αυτό και χθες έγιναν σε πολλές περιπτώσεις αντίστοιχα “μπουκαρίσματα” ανδρών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όπου μάταια έψαχναν για διαδικτυακά... “λάφυρα”.
Τον διαβεβαιώνουμε, ότι σύντομα θα κληθεί να αποδείξει στην ελληνική δικαιοσύνη τα όσα ανυπόστατα καταγγέλλει.
Και εάν σήμερα μπορεί κρυπτόμενος πίσω από τη βουλευτική του ασυλία να απειλεί και να συκοφαντεί όποιον δεν του είναι αρεστός, σε μερικές εβδομάδες θα ξεκινήσει γι' αυτόν η περίοδος που για κάθε συκοφαντία και λάπση που απρόκλυτα εκτοξεύει θα κάθεται στο σκαμνί, ως ένας απλός πολίτης, μιας και οι πολίτες του νομού Ιωαννίνων θα τον στείλουν ανεπιστρεπτί στο σπίτι του.


ΠΗΓΗ: http://epirusgate.blogspot.com/