Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

Αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων και σχηματισμοί δικογραφιών, κατά το τελευταίο 24ωρο, για διάφορα ποινικά αδικήματα


Στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων, κατά το τελευταίο 24ωρο, πραγματοποιήθηκαν αυτόφωρες συλλήψεις και σχηματισμοί δικογραφιών, για διάφορα ποινικά αδικήματα, από αστυνομικούς της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου.
Αναλυτικότερα συνελήφθησαν:
Χθες το απόγευμα στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 22χρονος ημεδαπός, διότι νωρίτερα εισήλθε σε σπίτι 55χρονου ημεδαπού και με τη μέθοδο της απασχόλησης του αφαίρεσε χρηματικό ποσό. Επίσης, σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος δύο ημεδαπών γυναικών, ηλικίας 21 και 19 ετών, διότι από κοινού με τον 22χρονο συλληφθέντα την 21 και 22-08-2018 αφαίρεσαν από το ίδιο σπίτι χρηματικό ποσό και δύο κινητά τηλέφωνα.
Χθες το βράδυ στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 54χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, ποινής φυλάκισης δέκα μηνών, για κλοπή.
Χθες το βράδυ στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 22χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (3,4) γραμμαρίων.
Χθες το πρωί στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, μία 50χρονη ημεδαπή, διότι νωρίτερα μαζί με μία ακόμη συνεργό της που αναζητείται, εισήλθαν με τη μέθοδο της απασχόλησης σε σπίτι 53χρονου ημεδαπού και αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν κοσμήματα.
Χθες το μεσημέρι στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, μία 51χρονη ημεδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, ποινής φυλάκισης τριών μηνών και δέκα ημερών, για παραβάσεις υγειονομικών και αστυνομικών διατάξεων .
Χθες αργά το απόγευμα στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πρέβεζας, ένας 58χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας, ποινής φυλάκισης τεσσάρων μηνών, για παράβαση του ΚΟΚ.
Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, σε βάρος 36χρονου ημεδαπού, για απόπειρα κλοπής. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 36χρονος χθες το πρωί εισήλθε σε σπίτι στην πόλη της Άρτας, με σκοπό την κλοπή, έγινε όμως αντιληπτός από την ιδιοκτήτρια και τράπηκε σε φυγή.