Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Το ΕΚΑΒ Δολιανών ζητάει … βοήθεια!!!


Σήμα κινδύνου για την υποστελέχωση του Τομέα Δολιανών του ΕΚΑΒ εκπέμπει το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας, με έγγραφό του προς τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ Δ. Παπαγιαννίδη. 
****
ΘΕΜΑ: «Μετακίνηση Υπαλλήλων».

κ. Πρόεδρε,
Μετά από το τελευταίο έγγραφο σας απευθυνόμενο στον Τομέα Δολιανών, που αφορά την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για κάλυψη αναγκών στους τομείς Πάρο και Νάξο, από δύο υπαλλήλους σας γνωρίζουμε τα εξής:
Ο Τομέας Δολιανών είναι στελεχωμένος με έντεκα (11) άτομα, εκ των οποίων η μία υπάλληλος βρίσκεται σε αναρρωτική άδεια (επαπειλούμενη κύηση), καλύπτοντας επί 24ώρου βάσεως τις ανάγκες της παραμεθορίου περιοχής, με ένα πλήρωμα ανά βάρδια.
Καθ’ όλο το διάστημα των προηγούμενων δικών σας εγγράφων, για κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών σε διάφορους Τομείς της νησιωτικής Ελλάδος, οι ανωτέρω υπάλληλοι ανταποκρίθηκαν τα μέγιστα καταβάλλοντος προσπάθειες, έτσι ώστε ο Τομέας Δολιανών να μην μείνει ακάλυπτος ούτε μία βάρδια.
Κατανοώντας όλους τους λόγους της Διοίκησης να εξασφαλίσει και αυτούς που έχουν πρόβλημα, σας ενημερώνουμε ότι πλέον Τομέας λειτουργεί οριακά, καλύπτοντας την περιοχή ευθύνης του και θεωρούμε πολύ άδικο να αποδυναμώνουμε έναν παραμεθόριο Τομέα και με επιπλέον ελλιπή προσωπικό (οδηγούς) στα όμορα Κέντρα Υγείας, για δεκαπενθήμερη στελέχωση σε άλλους Τομείς.
Άλλωστε οι ανθρώπινες ζωές δεν είναι μετρήσιμες με στατιστικά στοιχεία.